Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért néznek...

Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?

Figyelt kérdés
A kommenteket olvasva ebben a témakörben nagyon úgy jön le nekem, hogy sok embernek baja van velük. Van ennek valami konkrét oka? Én személy szerint három zsidó vallású embert ismerek, egy vér szerinti, egy nem vér szerinti családtag és egy volt osztálytársam. Mindhárman becsületes, szorgalmas, egyetemet végzett nők (mellesleg nagyon intelligensek). Csak úgy divat a zsidózás vagy valami más oka (esetleg vallási, történelmi) lehet az ellenszenvnek?
2011. ápr. 20. 14:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Ezt a többi zsidónak is mondd...

Ha egy nő azt mondja, hogy a férfiak szemetek, akkor nem valószínű, hogy utána szóba áll vele bármelyik férfi is. Vagy szerinted utána kifejti, hogy "csak azokra gondoltam, akik isznak, mint a gödény, verik a nőket és bunkók?" A többi már nem is férfi - a te gondolatmenetedet követve?

2011. ápr. 20. 15:24
 12/32 A kérdező kommentje:
Továbbgondolva, mert tényleg érdekel a véleményed, az ilyen vén aranyláncos, általad "kipás" zsidóknak nevezett öregemberekkel mi a probléma? Komolyan írd le, tényleg nem vágom:)
2011. ápr. 20. 15:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Attila, igen, a történelem mutat érdekes eseteket. Mindenesetre szerintem az égvilágon semmi probléma nincs senkinek a származásával, hiszen a szüleit nem tudja megválogatni. Az említett államférfiaknál sajnos komoly, valós problémák voltak...
2011. ápr. 20. 15:29
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Milyen érdekes esetek? Volt egy per valamikor régen amikor zsidókat ítéltek el azért mert állítólag megöltek és megitták a vérét egy lánynak, aztán végül kiderült, hogy a lány megfulladt, de erőszakra utaló nyom nem volt.
2011. ápr. 20. 15:37
 15/32 anonim ***** válasza:
Ja igen, [link] ez volt az a per.
2011. ápr. 20. 15:39
 16/32 anonim ***** válasza:
és nem ítélték el a vádlottakat.
2011. ápr. 20. 15:40
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

Én a lakhelyem miatt elég sok zsidót ismerek, de csak jókat tudok róluk mondani. Így magyarként is azt mondom, hogy sokkal kulturáltabbak nálunk. Anno iskolában szinte az összes kitűnő tanuló zsidó volt. Érdekes, hogy régebben semmilyen gyűlöletük nem volt a magyarokkal kapcsolatban, csak mióta a kurucinfó és a többi idióta elkezdte a zsidózást. Azóta tényleg találkoztam egy-két olyannal, aki kicsit húzta a száját, mikor magyarnak nevezték :S

De mondom. Annak ellenére, hogy a lakhelyemen az embereknek legalább a harmada zsidó, azt túlzás nélkül kijelentem, hogy sem alkoholista, sem drogfüggő, sem munkanélküli zsidót nem láttam. Magyarból viszont annál többet, főleg alkoholistát. Ezért van az, hogy mikor a magyarok zsidóznak, ők lényegében röhögnek rajtuk.

Mielőtt rákezdenétek, még egyszer leírom: nem vagyok zsidó

2011. ápr. 20. 15:43
 18/32 anonim ***** válasza:
41%
Mert a magyarságnak épp elég kárt okoztak már.
2011. ápr. 20. 15:48
 19/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: milyen kárt? Tényleg kíváncsi lennék, hogy van-e alapja a zsidózásnak, mert ha kárt okoztak nekünk, akkor elhiszem, hogy van.
2011. ápr. 20. 16:10
 20/32 A kérdező kommentje:
Ákos, az Attila által említett származási kérdésekre gondoltam. Ezt a tiszaeszlári vérvádat még nem ismertem, de tényleg jó kapaszkodó lehetett azoknak, akik az antiszemitizmusnak akartak több teret adni.
2011. ápr. 20. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!