Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?
Kedves utolsó! Ezt a többi zsidónak is mondd...
Ha egy nő azt mondja, hogy a férfiak szemetek, akkor nem valószínű, hogy utána szóba áll vele bármelyik férfi is. Vagy szerinted utána kifejti, hogy "csak azokra gondoltam, akik isznak, mint a gödény, verik a nőket és bunkók?" A többi már nem is férfi - a te gondolatmenetedet követve?
Én a lakhelyem miatt elég sok zsidót ismerek, de csak jókat tudok róluk mondani. Így magyarként is azt mondom, hogy sokkal kulturáltabbak nálunk. Anno iskolában szinte az összes kitűnő tanuló zsidó volt. Érdekes, hogy régebben semmilyen gyűlöletük nem volt a magyarokkal kapcsolatban, csak mióta a kurucinfó és a többi idióta elkezdte a zsidózást. Azóta tényleg találkoztam egy-két olyannal, aki kicsit húzta a száját, mikor magyarnak nevezték :S
De mondom. Annak ellenére, hogy a lakhelyemen az embereknek legalább a harmada zsidó, azt túlzás nélkül kijelentem, hogy sem alkoholista, sem drogfüggő, sem munkanélküli zsidót nem láttam. Magyarból viszont annál többet, főleg alkoholistát. Ezért van az, hogy mikor a magyarok zsidóznak, ők lényegében röhögnek rajtuk.
Mielőtt rákezdenétek, még egyszer leírom: nem vagyok zsidó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!