Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért néznek...

Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?

Figyelt kérdés
A kommenteket olvasva ebben a témakörben nagyon úgy jön le nekem, hogy sok embernek baja van velük. Van ennek valami konkrét oka? Én személy szerint három zsidó vallású embert ismerek, egy vér szerinti, egy nem vér szerinti családtag és egy volt osztálytársam. Mindhárman becsületes, szorgalmas, egyetemet végzett nők (mellesleg nagyon intelligensek). Csak úgy divat a zsidózás vagy valami más oka (esetleg vallási, történelmi) lehet az ellenszenvnek?
2011. ápr. 20. 14:40
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
Hát bizony a gyűlöletnek olyan közösség kovácsoló ereje van, hogy ihaj! Azt, hogy büdös zsidók azt könnyű megjegyezni, végül is ki várná el az ilyen szintű emberektől, hogy közép-iráni mormon gyapjúkereskedők iránt érezzenek ellenszenvet?
2011. ápr. 20. 14:50
 2/32 anonim ***** válasza:
59%

Abban a különleges helyzetben vagy,hogy ismersz zsidót.Mérget veszek rá,hogy a fikázók döntő többsége sosem látott egyet se.Azt gondolják hogy a zsidók fukszos kirúzsozott öregasszonyok meg hasonlók:)

Bár magam nem vagyok zsidó,dolgoztam izraelben és nagyon jó fej fiatalokat ismertem meg.A tetühintás kalapos bipsiken ők is csak röhögnek.Lehet hogy azért mert sokat isznak,buliznak és füveznek:)sok a jó csaj érdemes kinézni.

2011. ápr. 20. 14:57
 3/32 A kérdező kommentje:
Nagyon találó, de egyben szomorú! Más ötlet?
2011. ápr. 20. 14:58
 4/32 anonim ***** válasza:
74%

A sok zsidó összeesküvés elmélet a gond.

Kitalálta anno néhány ember, aztán köztük Hitler is hitt bennük, mert nem lehetett megcáfolni és bebizonyítani sem. És inkább a bizonyítással kellene törődni, nem azzal dobálózni, "dehát megcáfolni sem lehet, tehát igaznak kell lennie".

Kérdések az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban:

- Mennyi ember vesz részt benne?

- Ki a fővezér?

- Mit nyernek vele?

- nem lett volna egyszerűbb egy másik módszer?

2011. ápr. 20. 14:58
 5/32 A kérdező kommentje:
Mármint az első bejegyzés. De a második is biztató, mert ezek szerint tényleg inkább "divatzsidózásról" lehet szó.
2011. ápr. 20. 14:59
 6/32 anonim ***** válasza:
71%

ennek Európában már majd két évezredes hagyománya van (újabb áldása az kat. pol. egyháznak az emberiség számára...), szóval ez már egy bejáratott sablon, amit bármikor elő lehet venni. És ezt többen meg is tették.

A másik meg tényleg az, hogy a habzó szájjal zsidózók nagy része statisztikailag bizonyos, hogy nem is látott még zsidót, nem hogy ismerne (Magyarországon valami fél százalék körüli a zsidóság arány, az is szinte mind Pesten van).

2011. ápr. 20. 15:04
 7/32 anonim ***** válasza:
76%

"Azt gondolják hogy a zsidók fukszos kirúzsozott öregasszonyok meg hasonlók:)"

Igazából az általános zsidókép a szakállas pajeszos kipás szemüveges középkorú férfi.

2011. ápr. 20. 15:07
 8/32 A kérdező kommentje:
Tényleg vicces, hogy ilyen kép él róluk:) Unokatesóm és édesanyja zsidók, unokatesóm az a tipikus "jó nő" (már ha női szemmel mondhatok ilyet:D) A volt osztálytársamról meg középsuliban csak két év után tudtam meg, hogy zsidó, akkor is csak azért, mert kiselőadást tartott asszem az étkezési szokásaikról.
2011. ápr. 20. 15:12
 9/32 anonim ***** válasza:
51%
Baracsi Attila.: Valamikor olvastam egy könyvet,elég régi kiadású volt,melyben azt tárgyalta a szerző,hogy Adolf Hitler is részben zsidó-származású volt,mintahogy az egykori náci vezérkaron belül többen is,s egy bizonyos Adolf Eichmann nevezetű egykori náci tisztről is kiderült,hogy nem csak hogy ő is zsidó-származású volt,hanem az egyike volt azoknak az írnokoknak,akiknek az volt a feladatuk,hogy a vezérkaron belül a kínos származási ügyeket elsikálja.Az egykori kommunista pártokba is sok olyan került be,aki egykoron náci volt,s ráadásul zsidó-származású is.
2011. ápr. 20. 15:15
 10/32 anonim ***** válasza:
69%
az utálat is csak a kipás arannyakláncos öreg zsidók felé irányul, nem kell rögtön ajvékolni...
2011. ápr. 20. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!