Magyarországon miért néznek sokan ferdén a zsidókra?
Abban a különleges helyzetben vagy,hogy ismersz zsidót.Mérget veszek rá,hogy a fikázók döntő többsége sosem látott egyet se.Azt gondolják hogy a zsidók fukszos kirúzsozott öregasszonyok meg hasonlók:)
Bár magam nem vagyok zsidó,dolgoztam izraelben és nagyon jó fej fiatalokat ismertem meg.A tetühintás kalapos bipsiken ők is csak röhögnek.Lehet hogy azért mert sokat isznak,buliznak és füveznek:)sok a jó csaj érdemes kinézni.
A sok zsidó összeesküvés elmélet a gond.
Kitalálta anno néhány ember, aztán köztük Hitler is hitt bennük, mert nem lehetett megcáfolni és bebizonyítani sem. És inkább a bizonyítással kellene törődni, nem azzal dobálózni, "dehát megcáfolni sem lehet, tehát igaznak kell lennie".
Kérdések az összeesküvés elméletekkel kapcsolatban:
- Mennyi ember vesz részt benne?
- Ki a fővezér?
- Mit nyernek vele?
- nem lett volna egyszerűbb egy másik módszer?
ennek Európában már majd két évezredes hagyománya van (újabb áldása az kat. pol. egyháznak az emberiség számára...), szóval ez már egy bejáratott sablon, amit bármikor elő lehet venni. És ezt többen meg is tették.
A másik meg tényleg az, hogy a habzó szájjal zsidózók nagy része statisztikailag bizonyos, hogy nem is látott még zsidót, nem hogy ismerne (Magyarországon valami fél százalék körüli a zsidóság arány, az is szinte mind Pesten van).
"Azt gondolják hogy a zsidók fukszos kirúzsozott öregasszonyok meg hasonlók:)"
Igazából az általános zsidókép a szakállas pajeszos kipás szemüveges középkorú férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!