Szerintetek is szánalmas ez sok hőbörgő?
Figyelt kérdés
Már nagyon unalmas, hogy mással nincs tele a fórum, csak azzal hogy:
- Mi az, h egy utcaseprő nem annyit keres, mint egy vállalkozó?
- Mi az, hogy a "gazdagok" nem adózzák le a fizetésük 80%-át, hogy végül ők is 60 ezer forintból éljenek?
- Mi az, h egyesek mernek havonta több, mint 200 ezer forintot felvenni?
és még sorolhatnám a sok ***** rinyálását.
Persze tenni nem akar semmit, hogy előrébb jusson, le van tudva, h nincs munkahely; meg adózzanak a "gazdagok" aztán cső.
2011. ápr. 17. 16:01
31/42 anonim válasza:
Termeszetesen le esik de tobb hozza szolast olvastam " nev nelkul"nem tudhatom ,hogy mindet on irta.
32/42 anonim válasza:
Elnézést, ez igaz. A nem panaszkodó jelen pillanatban még 57 % - on álló egyén én vagyok mindenhol.
33/42 anonim válasza:
Szekerespapa, ne már, hogy nem ismersz fel egy VÁLLALKOZÓt, akinek SAJÁT CÉGE VAN :D Tudod, ök azok, akik miatt az üzletekben áll a sor a kasszánál, mert áfás számlát kérnek a 200forintos képeslapról is de artikulálni nem tudnak,mert ök akkora VÁLLALKOZÓK, hogy megtehetik, hogy beszéd közben ki se nyissák a szájukat.
34/42 anonim válasza:
De szerintem egy nev jobb lenne.
Mondjuk "Cegvezeto"!
36/42 anonim válasza:
"A válasz megírásának időpontja: ma 14:19" Egy tipikus irigy s...fejt olvashattunk.
37/42 anonim válasza:
Lehet irigy, de baromira betalált. :D
38/42 anonim válasza:
Itt GYK-n szidják a vállalkozókat, a való életben pedig manduláig nyelik a vállalkozó főnökük kukacát...:) A nagy problémák közepette néha alig futja "piros vájszroj"-ra, viszont kíváncsi lennék mit tenne egy vállalkozó helyében, amikor egy 3-4 milliós munkát nem fizet ki a megbízó... A nagyobb jövedelemmel nagyobb gondok járnak. Egy beosztott ledolgozza a munkaidejét, kiveszi a szabadságát és szabad az ideje. Egy vállalkozó ritkábban teheti ezt és sokszor nincs megállás, pontosan azért, mert olyan balf@sz alkalmazottai vannak, akik képtelenek saját ésszel a seggüket is kitörölni és munkaidő után a GYK-n osszák az igét.
39/42 anonim válasza:
Na, ez egy korrekt válasz volt. Nekem csak az szokta szúrni a szemem,mikor valaki nem a képességei miatt kerul olyan beosztásba, amilyenben van. Jelenleg 120 nettóból élek. Hogy jó e vagy rossz, relatív. A fönököm havi 400ezerért viszi csödbe a céget. Mindenki látja. A középvezetök is. De ö nem ad a kisember véleményére, pedig nekünk van rálátásunk arra, hogy mely beszállítóktól érdemes rendelni, hol lenne szükséges árrést csökkenteni stb. Ezzel csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy egy adott pozíció, jobb fizetés nem jelent feltétlen több hozzáértést. Söt, az iskolázottság sem garancia az értelemre. Nem kellene folyton szidni a szakmunkásokat.(én nem az vagyok,még mielött...) Pl. szerintem,nagyon primkó dolog a magas fizut mások orra alá dörgölni.
40/42 anonim válasza:
Csak tudod nem minden vezető viszi csődbe a céget. Van aki ért ahhoz amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!