Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szánalmas ez...

Szerintetek is szánalmas ez sok hőbörgő?

Figyelt kérdés

Már nagyon unalmas, hogy mással nincs tele a fórum, csak azzal hogy:

- Mi az, h egy utcaseprő nem annyit keres, mint egy vállalkozó?

- Mi az, hogy a "gazdagok" nem adózzák le a fizetésük 80%-át, hogy végül ők is 60 ezer forintból éljenek?

- Mi az, h egyesek mernek havonta több, mint 200 ezer forintot felvenni?

és még sorolhatnám a sok ***** rinyálását.

Persze tenni nem akar semmit, hogy előrébb jusson, le van tudva, h nincs munkahely; meg adózzanak a "gazdagok" aztán cső.

2011. ápr. 17. 16:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
hát hőbörgés sok van politikába ,de én úgyvettem észre h nem emiatt hanem amiatt h ellenőrizni akarják a rokkantnyugdíjakat. persze én nemolvasom régóta a politika témát.
2011. ápr. 17. 17:01
 12/42 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kérdező: ha zavarnak az olyan kérdések, amelyek az igazságosabb elosztást célozzák, ne olvass fórumot. Gondolom egyetértesz a Lézer János-félékkel abban, hogy teljesen természetes, hogy valaki diploma után jól fizető állásba kerül, Audival furikázik, a többinek pedig úgy kell, miért nem tanult. Ezzel egyebek közt az a gond, hogy miniszterelnököd éveken át hőbörögte, hogy a kormány fejezze be az emberek sarcolását, adjon több pénzt a szegényeknek. Aztán, amint sleppjével együtt kormányra került, egyik első intézkedése az volt, hogy a jól keresők bérét megemelje a szegények terhére.

Látod ez a hőbörgés és kaparás volt szánalmas, de nagyon...

2011. ápr. 17. 17:07
 13/42 anonim válasza:
66%
Nem olvastam ilyen "höbörgést". Ha már így utcaseprözöl,kiváncsi lennék mihez kezdenél ha nem lennének kétkezi munkások. Azóta is bunkósbottal kergethetnéd a mammutot...
2011. ápr. 17. 17:17
 14/42 anonim ***** válasza:
17%
Igen, szerintem is szánalmas! Ha nem fizetnek meg, az rendszerint nem véletlen, a jó fizetéssel járó munkákért tanulni kell(ett volna). Miféle igazságosabb elosztás?? Ki mint vet, úgy arat, ennyi...
2011. ápr. 17. 17:18
 15/42 anonim ***** válasza:
57%

Igazad van kérdező.

Akinek nincs diplomája, az dögöljön meg, mert alkalmatlan arra, hogy egyáltalán embernek nevezzük őt.

Az erősebb győzedelmeskedik, a gyenge elpusztul. Nagyon jól van így. Ki kellene végeznünk azokat, akik nem találnak munkát, vagy nettó 100 ezer alatt keresnek.

Az ilyen minek maradjon életbe? Szánalmas állatok csak ezek, nem vitték semmire az életben.

Itt az idő, hogy kezünkbe vegyük az irányítást és megalkossuk csodás ellen-kommunista doktrínáinkat.

Ők rosszul csinálták, mivel meg akarták ölni a gazdagokat. Nem tudták, hogy a szegények elpusztításával érhetünk el egy szebb világot.

Éljen a szociáldarwinizmus! Éljen a tökéletes, hidegérű új világunk!

2011. ápr. 17. 17:22
 16/42 anonim ***** válasza:
13%

Sajna a többség imád utálkozni, hőbörögni, köpködni, és persze irigykedni. Sajnos.

Esze semmi, b@zd le jól ország.

2011. ápr. 17. 17:25
 17/42 anonim ***** válasza:
17%

Atyaég, mennyi kommunista munkásparaszt van itt!

Költözzetek Észak-Koreába, ott nincs különbség a köznép tagjai között, DE MÁS NE NAGYON VAN!

2011. ápr. 17. 17:42
 18/42 anonim ***** válasza:
0%
DE MÁS SE NAGYON VAN*
2011. ápr. 17. 17:43
 19/42 anonim ***** válasza:
49%

Igazad van kérdező. Mikor néhány kérdésnél szóba került a fizetés, és leírtam az enyémet, akkor rögtön lepontoztak, fideszesnek neveztek(pedig sosem szerettem őket), és alapvetően sokan egyetértettek abban, hogy ilyen "magas" fizetést senki nem érdemel meg, ezért szét kell osztani a többiek között. Néhányan még hozzátették, hogy biztos zsidó vagyok, meg lopok, csalok(ebből egyik sem igaz). A legbékésebbek azok voltak, akik nem hitték el.

Az a baj, hogy a magas fizetést összemosták a politikusokkal és a csalókkal.

Azt én sem tagadtam soha, hogy szükség van fizikai munkásokra, de legyünk őszinték, senkinek sem ez az életcélja. Ha ezt beírom valahova, akkor rögtön elitista vagyok stb...

Mi lesz az emberek következő vágyálma ? Valamilyen kommunista vagyonelkobzás ?

2011. ápr. 17. 18:11
 20/42 anonim ***** válasza:

Nameny, neked elmeorvoskoz kellene menni.

A kérdező semmi ilyet nem írt, csak gondolom unja (ahogy én is), hogy sok válaszoló szerint szemét tolvaj mindenki, aki minimálbér fölött keres.

Nem arról van szó, hogy a szegény emberek nem értékesek, hanem, hogy a jól keresőek is azok.

2011. ápr. 17. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!