Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is szánalmas ez...

Szerintetek is szánalmas ez sok hőbörgő?

Figyelt kérdés

Már nagyon unalmas, hogy mással nincs tele a fórum, csak azzal hogy:

- Mi az, h egy utcaseprő nem annyit keres, mint egy vállalkozó?

- Mi az, hogy a "gazdagok" nem adózzák le a fizetésük 80%-át, hogy végül ők is 60 ezer forintból éljenek?

- Mi az, h egyesek mernek havonta több, mint 200 ezer forintot felvenni?

és még sorolhatnám a sok ***** rinyálását.

Persze tenni nem akar semmit, hogy előrébb jusson, le van tudva, h nincs munkahely; meg adózzanak a "gazdagok" aztán cső.

2011. ápr. 17. 16:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
jzt, aki úgy fogalmaz, hogy szánalmas hőbörgő, meg "sok ***** rinyálását" az nem tartja értékesnek. A többiben egyetértek veled
2011. ápr. 17. 20:35
 22/42 anonim ***** válasza:

a legtöbb "rinyálás" szerintem azért megy és azért is lehet jogos mert ma aki minimálbér körül keress az azért eléggé szopóágon van akárhogy is nézzük.

ha lenne egy olyan 130k körül lenne és abból is meg lehetne élni. de amíg a minimálbéresek tényleg semmi luxust nem engedhetnek meg maguknak addig persze h idegesíteni fogja az embereket hogy valaki 250k-t keres.

2011. ápr. 17. 21:29
 23/42 anonim ***** válasza:
62%
Tudod kérdező hányszor megkaptam én már az ilyen reagálásokat, csak mert le mertem írni mit alkottam meg az életem során, milyen szabadalmat csináltam, havi szinten egymillió a nettó keresetem, az a több mint száz dolgozóm pedig havi 300 ezer nettó felett keres? Ritkán kaptam olyan reagálást hogy valaki azt mondta volna hogy igen, sok ilyen ember kellene, mert akkor még tisztességes munkahelyek is lehetnének. Sajnos ilyen a magyar ember hozzáállása, azt is szidják aki pont azt csinálja amit ma kellene. De az életben nem ezt tapasztalom azért, azt vedd figyelembe hogy ez itt a gy.k.
2011. ápr. 17. 23:31
 24/42 anonim ***** válasza:

Kis megkönnyebbülés ez, hogy nem csak nekem van tele a tököm ezekkel az emberekkel. :D

Styloo

2011. ápr. 18. 07:55
 25/42 anonim ***** válasza:

"Tudod kérdező hányszor megkaptam én már az ilyen reagálásokat, csak mert le mertem írni mit alkottam meg az életem során,"

Ez mind szép és jó, csak az a baj, hogy mindenhová ezt írod. Függetlenül attól, hogy erre vonatkozik a kérdés vagy sem.

2011. ápr. 18. 09:35
 26/42 anonim válasza:
Akkor kezet is foghatsz vele, mert te sem szóltál még érdemben hozzá egy kérdéshez sem. És még büszkén a neved is adod a semmihez... :D
2011. ápr. 18. 12:07
 27/42 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

szerinted mi a "SZANALMAS"abban ha az az ember is szeretne megelni aki nem vegzett egyetemet vagy foiskolat.

Nem a 200 000 ft a sok hanem a 60 000 a keves .

Ehez meg nem kell egyetemi vegzettseg,hogy feltunjon ebbol nem lehet elni.

2011. ápr. 18. 13:06
 28/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ez most mindenképp témába vágott. Világosan lejött belőle hogy tényleg sok a hőbörgő a legtöbb kérdésnél. Nagy részük munka helyett szidja azt aki képes valamire az életben, majd csodálkozik és elkezd gyűlölködni.
2011. ápr. 18. 13:07
 29/42 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez most mindenképp témába vágott. Világosan lejött belőle hogy tényleg sok a hőbörgő a legtöbb kérdésnél. Nagy részük munka helyett szidja azt aki képes valamire az életben, majd csodálkozik és elkezd gyűlölködni."

Feltetelezem on sem dolgozik jelenleg, vagy ha igen nem hiszem, hogy ez lenne a feladata a munkahelyen.

Ha csak nem vallalkozo es eppen ra er.

De ha alkalmazott es munkaiduben irogat ide, hamarosan a HOBORGOK taborat gyarapitja on is.

2011. ápr. 18. 13:37
 30/42 anonim ***** válasza:
Kedves szekeresapa, két hét szabit adtam magamnak, ha gond van bent mobilon bármikor elérnek , a gyerekeim éppen alszanak, azon meg kissé csodálkozom hogy nem esett le eddig hogy vállalkozó vagyok, hiszen egy cégvezető akinek saját cége van gondolom annak hívható.
2011. ápr. 18. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!