Nem szánalmas ez már? Ezt hívnánk demokráciának?
Mindenki tudja, hogy politikai oka van. Még nem volt semmilyen tüntetés le se szarták őket.
Mostanra be se engedik őket tárgyalásra.
1)Nem zárták le Orbán házát, ez kacsa, de úgy látom te a szenzációt szereted. Ha pedig már az egyenjogúságnál tartunk az az 5 gyerek nem érdemel védelmet?
2) Szerintem mindenhol vannak törvénytelenségek, biztos nem ártatlanok a tettrekészek sem, csak most, hogy pofáztak, átvizsgálták őket. A rendszer úgy van kialakítva, hogy ha tisztességes vagy nem tudsz megélni.
"Nem zárták le Orbán házát, ez kacsa, de úgy látom te a szenzációt szereted."
Ez most, hogy jön ide?
Az más dolog, hogy majd a környékét akarják pár napra lezárni, hogy ne lehessen ott tüntetni.
"Érdekes,hogy a Fideszesek ellen sehol nem folyik nyomozás! Pedig ott is lennének nagyon szaftos ügyek."
Az majd akkor lesz, ha leváltják őket. Igen, ilyen a demokrácia.
"A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy a diktatúrában az egyik ember legyőzi, megalázza és kizsákmányolja a másikat. A demokráciában a másik ember teszi ugyanezt az egyikkel."
/ Karinthy Frigyes
9:50 Kérdező
"Nem zárták le Orbán házát, ez kacsa, de úgy látom te a szenzációt szereted."
"Ez most, hogy jön ide?"
Hát, ezen qrva jót röhögtem! Ez - szerintem - úgy jön ide, hogy Erhnn a narancsos röggönyszemüvegével már látta is a következő kérdésed... hahaha...
A fidesznyikeknek még a szerverfeltörés is a demokrácia része (ha ők csinálják). Úgyhogy mivel ők vannak hatalmon (és Viktor még soha sem hazudott), így természetesen minden demokratikus. Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!