Ha nem akarnak a jobbmóduak több adót fizetni és az egykulcs számukra a jó, akkor nem egyszerűbb lenne semmi az az 0% adót fizetni?
Figyelt kérdés
Akkor nem kellene semmire költeni, sem egészségügyre, sem ktatásra, sem nyugdíjalra, sem rendőrségre.
Mindenki oldja meg a maga problémáit és kész.
Mndenki a jövedelme 1% át ajánlja fel egy pártnak aki majd képviseli, " persze ha van rá szükség".
A magasabb jövedelmüeknek ez mégjobb mint az egykulcs.
Van pénzük a gyerekeiket iskolába járatni, és kifizetni az orvost, persze egy percen belül fejbe is lőhetik öket egy sarkon, vagy az útkereszteződésnél.
" de hát ez benne van a pakliban"
2011. ápr. 17. 11:36
21/22 anonim válasza:
Ja, tehát te egyáltalán nem adózol,seftelsz,adót csalsz,és fröcsögsz itt nekem, nekem aki mindennel együtt havi félmillát benyom az államkasszába.És a szemere hányod, én szemétláda miért nem adózok többet.
nem mondom.....
22/22 anonim válasza:
Ha szerinted ellopják meg elcsalják az adót, miért akarod, hogy mindenki többet tegyen be. Arról nem is beszélve, hogy te meg egy petákot sem fizetsz, vagyis semmi közöd az adózási rendszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!