Nem lenne egyszerűbb minden, ha Orbán szimplán lemondana és hagyná a fenébe az ostobaságait?
Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 00:32
1/10 anonim válasza:
Nem, ugyanis Kína kérné vissza a pici pénzét! Nekünk meg kell az a pénz, mert nincs munkahely, meg szar a vasút! Teccikérteni?
2/10 anonim válasza:
nem lett volna egyszerűbb, ha nem szavazol a fideszre?
3/10 anonim válasza:
Zseni vagy, hívd fel és szólj neki! Szerintem azt is mond meg neki, hogy Te okosabb vagy nála, úgyhogy beülnél a székébe! Támogatlak és biztosítalak arról, hogy én egyáltalán nem tartalak téged ostobának!
4/10 anonim válasza:
Uccsóval értek egyet, én még nem láttam olyan embert aki ne értene KURV@RA a politikához, mindenki osztja az észt, nézi a saját érdekeit, és ömlik a demagógia... nincs ez így jól. Kíváncsi lennék ezek az emberek hogyan teljesítenének az ország élén. A baj ott kezdődik, hogy fel sem tudjátok mérni a feladatot...
5/10 anonim válasza:
Nem hülye az!Majd ha teljesen tönkre vágja az országot.Már nem sok kell hozzá.
6/10 anonim válasza:
Ééés kit szánnál a helyére? Meg egyáltalán, a FIDESZ helyére?
Nevezz meg egy szavahihető politikust!
7/10 anonim válasza:
Ha lemond, ha nem sokunknak nem lesz jobb! Tudomásul kell venni, hogy a politikusok számára az ország 90% csak egy statisztika, mint egy hülye játékban..
Úgy, hogy le..arom ki a miniszterelnökünk tökkmind1.
27/F
8/10 anonim válasza:
Láttálmár politikust,csak szimplán lemondani?
10/10 anonim válasza:
Komolyan gondoltad azt, hogy önszántából lemondana egy olyan ember, aki képes lenne a saját népére is lövetni, ha veszélyben érzi a hatalmát?
- Ez az ember BÁRMIRE (!) képes a hatalomért, - ha nem vetted volna eddig észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!