Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne egyszerűbb minden,...

Nem lenne egyszerűbb minden, ha Orbán szimplán lemondana és hagyná a fenébe az ostobaságait?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem, ugyanis Kína kérné vissza a pici pénzét! Nekünk meg kell az a pénz, mert nincs munkahely, meg szar a vasút! Teccikérteni?
2011. jún. 28. 00:33
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
nem lett volna egyszerűbb, ha nem szavazol a fideszre?
2011. jún. 28. 00:58
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Zseni vagy, hívd fel és szólj neki! Szerintem azt is mond meg neki, hogy Te okosabb vagy nála, úgyhogy beülnél a székébe! Támogatlak és biztosítalak arról, hogy én egyáltalán nem tartalak téged ostobának!
2011. jún. 28. 01:36
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Uccsóval értek egyet, én még nem láttam olyan embert aki ne értene KURV@RA a politikához, mindenki osztja az észt, nézi a saját érdekeit, és ömlik a demagógia... nincs ez így jól. Kíváncsi lennék ezek az emberek hogyan teljesítenének az ország élén. A baj ott kezdődik, hogy fel sem tudjátok mérni a feladatot...
2011. jún. 28. 03:20
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Nem hülye az!Majd ha teljesen tönkre vágja az országot.Már nem sok kell hozzá.
2011. jún. 28. 05:59
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Ééés kit szánnál a helyére? Meg egyáltalán, a FIDESZ helyére?

Nevezz meg egy szavahihető politikust!

2011. jún. 28. 06:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha lemond, ha nem sokunknak nem lesz jobb! Tudomásul kell venni, hogy a politikusok számára az ország 90% csak egy statisztika, mint egy hülye játékban..

Úgy, hogy le..arom ki a miniszterelnökünk tökkmind1.

27/F

2011. jún. 28. 06:48
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Láttálmár politikust,csak szimplán lemondani?
2011. jún. 28. 06:49
 9/10 Gauldoth ***** válasza:
24%
Mindenkinek jobb lenne.
2011. jún. 28. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Komolyan gondoltad azt, hogy önszántából lemondana egy olyan ember, aki képes lenne a saját népére is lövetni, ha veszélyben érzi a hatalmát?

- Ez az ember BÁRMIRE (!) képes a hatalomért, - ha nem vetted volna eddig észre.

2011. jún. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!