Mit szólnátok hozzá ha?
"hogy magadat megint az ártatlan bárány színben tüntesd fel."
Miért lennék bűnös? amúgy gondolom te is valami unatkozó netnáci vagy, nem?
Jaj, nem lesz, min szórakoznom? xD
Komolyra fordítva a szót:
az a bajom, hogy az ezotériás válaszaiddal egyetértek (bár oda, ritkán írogatsz), a politika meg más tészta.
Ha már itt tartunk: te komolyan - melyik párttal értesz egyet?
A kérdésre visszatérve:
Amúgy meg mit érdekel? Szabad országban vagyunk (elvileg). Ellenvélemény, akkor is ellenvélemény, ha valakinek nem tetszik, de téríteni itt aligha lehet (főleg akkor, ha mindenki a saját, meggyőződését írja be).
"Már most látom, hogy ez nem lesz könnyű,..."
- Na mit mondtam, hogy nem bírod megállni? :-D
Ne aggódj, te is pont olyan fertőzött vagy már, mint én (meg még néhányan ezen az oldalon). Aki egyszer elkezdett gondolkodni, nehezen hagyja abba...
Hajrá, ne add fel, lesz ez még rosszabb is! :-P
Pedro
Az ezotériás válaszaim általában trollkodások, de nem mindig, kb. akkortájt szoktam oda, mikor itt voltak a reptoid-fanok a GYK-n :D
"te komolyan - melyik párttal értesz egyet?"
iagzság szerint én egyikkel sem.
Voksaim:
EP- választás: Jobbik (meglepő, de csak azért, mert euroszkeptikusnak vallom magam, plusz Morvai addig sem itt vigyorog)
OGY választás: senkire, vagyis elmentem, de érvénytelenül szavaztam. Valamit mégis csak tenni akartam, ha már nem tudtam választani a felhozatalból.
Önk. választás: függetlenekre (de nem ilyen börtön elől menekülőkre :D plusz egy LMP-s jelöltre, mert szimpatikus volt a bemutatkozó szöveg, plusz elkél némi zöldség is.
ja és amivel a legtöbben megvádolnak itt: nem vagyok liberális! az SZDSZ-t soha nem szerettem. a gazdasági neoliberalizmust pedig alkalmatlannak tartom Magyarországon alkalmazni, ugyanis a feltételek nem adottak.
Összeségében, ha már mindenképp oldalra kéne sorolnom magam, akkor balközép.
Szerintem a politika kategória állandó válaszadói egy nagy egység.Ahhoz,hogy tanuljál,szórakozzál,egy jót vitázzál mindenkire szükség van mindenfajta kérdésben amire tud válaszolni.
Ahhoz ,hogy tanuljál egy olyanra van szükséged ,akivel azonosak a nézeteidé s okosabbak is nálad.
Ahhoz ,hogy jól szórakozzál elég mondjuk kirájhekker(igen ő rá is szükség van,mindig jól szoktam szórakozni a "vitáitokon")
Ahhoz ,hogy vitázzál elég egy(nekem személy szerint egy vér fideszes) akivel nem azonosak az elveid.
Én azt mondom,hogy ne hanyagold a kretén,provokatív kérdéseket se,mert ha másra nem is jó,de legalább feldobja a napot.
"Ahhoz ,hogy tanuljál egy olyanra van szükséged ,akivel azonosak a nézeteidé s okosabbak is nálad."
- Ezt nem állítanám. Nem kell ahhoz azonosnak lenniük a nézeteinknek. Sokat lehet tanulni olyanoktól is, akiknek más nézeteik vannak - talán pontosan azért, mert máshogyan, más nézőpontból szemlélik ugyanazokat a dolgokat. És bizony ez az új dolgok felfedezésének örömével tud megajándékozni minket. (Jaaaaj de szépen mondtaaaam!)
Azért meg ne sértődj meg, ha "lelibsiznek" - itt mindenki libsi, aki a szélsőjobbtól kicsit balra van :-D
És nyugodj meg, én (még a saját véleményem szerint is) mindig sokkal liberálisabb leszek nálad! :-)
Pedro
"Ezt nem állítanám. Nem kell ahhoz azonosnak lenniük a nézeteinknek. Sokat lehet tanulni olyanoktól is, akiknek más nézeteik vannak"
Szerintem nem.Mivel nem azonosak a nézeteid az esetek 90%-ban alapból elutasítod az elveit annak aki mást gondol jónak mint te.
Simon Patrik:
Az ELVEIT lehet, hogy elutasítom, de az ÉSZREVÉTELEIT (persze ha igazak) el kell fogadnom.
Értelmes észrevételből viszont értelmes következtetésekre lehet jutni (de csak akkor, ha egyáltalán akarunk). Az értelmes következtetések tanulságait pedig érdemes megszívlelni.
De lehet, hogy ez nálad nem így működik. Akkor viszont nagyon sajnállak...
Pedro
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:03
Ha ellenszenvesek az elvei akkor több mint valószínű ,hogy az észrevételei is ellenszenvesek lesznek,ha meg így van akkor megint csak nem fogsz belőle tanulni mivel nem ezt tartod igaznak(mondjuk ez az elmélet szinte csak a politikai témáknál igaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!