Mit szólnátok hozzá ha?
Van hőmérőd?
Mi az hogy vesszen a tőke?
Ne vesszen, de hadjon már azoknak is akik a munkaerejüket fektetik be, hiszen nélkülük a pénz, a tőke csak papír.
Ezt valahogy nyugaton tudják, itt meg mintha nem is azon a földön működne a nagy ""tőke""!
Hát, ha érdekel a véleményem, szerintem írjál...
Te meg én sok mindenben nem értünk egyet, gyakran alapvetően más állásponton vagyunk, máshogyan közelítjük a dolgokat. Ez így is természetes, hiszen különböző emberek vagyunk, különböző szemléletmódokkal, másfajta gondolkodással.
De mindezekkel együtt én azt tapasztaltam, hogy általában meg tudod indokolni a véleményedet (és nem is hülyeségekkel), értelmes, gondolkodó ember vagy. (Bár sokkal több ilyen lenne az országban!)
Magam részéről én kíváncsi vagyok a véleményedre, még akkor is, ha nem értek vele egyet.
A kérdések milyensége pedig a kérdezőt minősíti, nem téged. :-D Már én is elhatároztam többször, hogy az ilyen kifejezetten provokatív célú kérdésekbe nem írok, nem égetem magam azzal, hogy rámozdulok... De aztán gyakran nem tudom megállni. Főleg, ha néhány nagyon irritáló választ is találok, akkor egyszerűen muszáj megugatnom, különben megcsíkosodnék...
Szóval szerintem te sem tudod megállni. :-)
Pedro
"hogy akárhányszor valaki egy újfajta társadalmi rendet, jogrendszert fogalmazott meg az ország számára, de rávágtad, hogy "nemzeti kommunista"..."
Ez nem igaz
1. Volt itt régebben egy idióta, aki nemzeti kommunistának vallotta magát, na ő eléggé fel tudott húzni azzal, hogy azt hitte, feltalálta a fasiszta kommunizmust.
Ha valakire még ezen kívül rámondtam, akkor azt hittem, hogy ez a személy írogat ki megint ilyen hülyeségeket.
2.
az "újfajta társadalmi rend" amit itt egyesek megfogalmaznak, nem áll másból mint a valóságtól elrugaszkodott életképtelen és utópisztikus ötletekből, esetleg épp "felfedeznek" egy már létező és bekategorizált eszmét.
Ne add fel Sverdans!
Amúgy is kevesen vagyunk itt a sok netnáci ellenében :)
Engem már nácitól antimagyarig mindennek lehordtak itt, nem érdekel, jól szórakozom rajta. Ennyi, nem kell velük foglalkozni.
"A valóság igen kemény, jól megütheti a kezecskéjét aki harcba száll vele..."
Nem a valósággal szállok szembe, hanem az egyszerű (fekete-fehér) világszemlélettel és a gyűlölködéssel.
"Amúgy hiányoznának a hozzászólásaid (még ha gyakran unszimpatikusak is)! :)"
Örülök, ha jól szórakozol. Gondolom a gyűlölködés számodra nem unszimpatikus, sőt kívánatos. Másképp nem igazán tudom értelmezni, hogy miért "unszimpatikus" a gondolkodásom
"Aki a konzum (mainstream) által kínált vulgáris eszméket és elveket idióta módon, gondolkodás nélkül ismételgeti."
Te bizonyára az a platónista vagy, aki betegesen ismételgeti, hogy minden ami nem az ő underground világképébe illik, az rögtön erkölcstelen és romlott és beteges stb. javaslom, olvass kevesebbet, mert bizony olyan is van, mikor valaki belehülyül az olvasmányaiba.
1. nem vagyok az a tipikus mainstream fogyasztó! Hazudsz és általánosítasz.
2. Vulgáris eszme? már a kategorizálásod is egy vicc.
3. Nem szoktam gondolkodás nélkül ismételgetni semmit.
Pedro, Theorux köszönöm a pozitív véleményt.
Megpróbálkozom most egy ideig ezzel, hogy nem írok új -a kérdésben említett kategóriájú- kérdésekbe. :D
Azt hiszem megünnepelném egy pezsgővel :P
De valószínűleg ezzel csak magadra akarod irányítani a figyelmet hogy magadat megint az ártatlan bárány színben tüntesd fel.
"Már most látom, hogy ez nem lesz könnyű, mivel egy KDNP-vel kapcsolatos kérdésbe már sikerült behozni a zsidókat."
Á, ezek mindenhol előjönnek, én egy régi Koszovóval kapcsolatos kérdésnél akadtam össze egy zsidózóssal, most tettem épp helyre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!