Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok hozzá ha?

Mit szólnátok hozzá ha?

Figyelt kérdés
Többet nem írnék szélsőjobboldali, cigányozós, zsidózós, vesszenatőke típusú kérdésekbe?
2011. ápr. 10. 14:30
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
82%
Engem nem érdekel hova mit irsz ha látom hogy hülyeséget irsz lepontozlak ha normálisat irsz akkor meg fel.
2011. ápr. 10. 14:33
 2/35 A kérdező kommentje:

"ha látom hogy hülyeséget irsz lepontozlak ha normálisat irsz akkor meg fel."

A hülyeség relatív fogalom. Általában nem én szoktam ide a legnagyobb ökörségeket írni. Amúgy az egész pontozósdinak semmi értelme, mert ha itt nem egyezik a véleményed a többségével, lepontoznak. még akkor is lepontoznak amúgy, ha mondjuk egy földrajzi adatot írsz le. A legjobb az lenne ha csak a kérdező pontozhatna, annak talán volna értelme.

2011. ápr. 10. 14:36
 3/35 A kérdező kommentje:
nekem viszont elegem volt az állandó személyeskedésekből és a mocskolásból. Úgyhogy inkább megkímélem magam tőle.
2011. ápr. 10. 14:37
 4/35 anonim ***** válasza:

Azt írsz amit akarsz, amíg az igazat írod.

Ja, hogy az igazság fáj egyeseknek? A valóság igen kemény, jól megütheti a kezecskéjét aki harcba száll vele...

2011. ápr. 10. 14:42
 5/35 anonim ***** válasza:
66%
Sverdans jobb, hogyha nem írsz semmit. Visszanéztem pár régebbi válaszod és azt vettem észre, hogy akárhányszor valaki egy újfajta társadalmi rendet, jogrendszert fogalmazott meg az ország számára, de rávágtad, hogy "nemzeti kommunista"...
2011. ápr. 10. 14:43
 6/35 anonim ***** válasza:
47%
te rávágtad*
2011. ápr. 10. 14:44
 7/35 anonim ***** válasza:
39%

" Általában nem én szoktam ide a legnagyobb ökörségeket írni."

Én ezzel nem értek egyet.

2011. ápr. 10. 14:51
 8/35 anonim ***** válasza:
76%
Az internet egy kemény hely, ahol az anonimitás gyakran kihozza az emberekből a legrosszabbat. Amúgy hiányoznának a hozzászólásaid (még ha gyakran unszimpatikusak is)! :)
2011. ápr. 10. 15:16
 9/35 anonim ***** válasza:
Aki a konzum (mainstream) által kínált vulgáris eszméket és elveket idióta módon, gondolkodás nélkül ismételgeti.
2011. ápr. 10. 15:26
 10/35 anonim ***** válasza:
95%
Azt se tudom ki vagy, szóval tőlem azt csinálsz amit akarsz.
2011. ápr. 10. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!