Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megtörténhet az,...

Szerintetek megtörténhet az, hogy (a FIDESZ intézkedéseinek hála) előbb lesz 1000000 újonnan regisztrált munkanélküli mint 1000000 új munkahely?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
ejj de nagy fiú itt valaki :D
2011. ápr. 10. 14:23
 72/78 anonim ***** válasza:
Hát igen. A politikai meggyőzés leghatékonyabb eszköze az erőszak. "Éljen Rákosi, éljen a munkásököl!"
2011. ápr. 10. 15:14
 73/78 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan ez a 43 százalékos egyén jellemzi milyen is volna a jobbik ha hatalomra kerülnének. Neked azt hiszem kár is volna bizonygatni hogy nem minden ember csak lop meg csal aki sokra vitte. Egyébként ha láttad a magas fizetéseket amit kapnak az emberek csodálkozom hogy egy kalap alá veszel azokkal akik a munkásaikat váltogatják. Nálam csak az lesz elküldve aki nem végzi jól a munkáját. Ez csak a kis cégekre jellemző meg a kisvállalkozásokra, hogy pénzért vesznek fel embereket, majd lecserélik őket. Amúgy meg ha bezárnánk 80 ember kerülne az utcára, én viszont gond nélkül élnék tovább. Mi is volt először, a kapálás vagy a kapa? Ki függ jobban kitől? Tényleg nem vagy barom, mert ezzel a valódi barmokat sérteném csak meg. Tudod, van ilyen állat. Ülj vissza a padba és végezd el a 8 elemit, hátha lesz még belőled valami. Mondjuk elég esélytelen a dolog.
2011. ápr. 10. 16:11
 74/78 anonim ***** válasza:
A munkásaim hálásak, kevés helyen kapnának több mint 300 ezret plusz év végi prémium. De szerintem te csak szórakozol itt velem, élvezed ahogy hülyíteni próbálsz. De ha ez neked örömet okoz, csináld, én jókat derülök ahogy magaddal társalogsz. Gondolom nem igazán áll szóba veled senki az életben. De ha te valóban ilyen vagy, amit el lehet ugyan hinni, mert ez Magyarország, bár remélem tévedek, én nyíratnálak ki azonnal. Jó acsarkodást magaddal továbbra is, én kiszálltam.
2011. ápr. 10. 16:59
 75/78 anonim ***** válasza:
Na jó elárulom a titkomat: ez nálam fezültség levezetés de legalább nem verek szét 36 suzukit stb stb meg nem gyujtok fel semmit mint a focidrukkerek és utánna nem csuknak le
2011. ápr. 10. 17:12
 76/78 anonim ***** válasza:

GÖRÖGDINNYE!

Ja, nem...

Pedro

2011. ápr. 10. 18:10
 77/78 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de számodra az a feszültség legjobb levezetése ha másokat sértegetsz? Ezzel csak még mélyebbre ástad most magad. Semmivel nem vagy különb mint aki a kocsikat szétverte, persze valószínű hogy ezt nem éred fel agyilag.
2011. ápr. 10. 21:00
 78/78 anonim válasza:

Sziasztok! Én csak erre szeretnék választ kapni, hogy hol van ilyen, mert akkor odaköltözök! :)

"Pedig ha belegondolsz nem olyan sok az a pénz. Ma már egy normális házat sem lehet 50 millió alatt megépíteni, és ezt már az is meg tudja tenni aki legalább havonta keres 500 ezret, a feleség meg mondjuk 200 ezret. Az már 700 ezer. "

2012. jan. 28. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!