Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megtörténhet az,...

Szerintetek megtörténhet az, hogy (a FIDESZ intézkedéseinek hála) előbb lesz 1000000 újonnan regisztrált munkanélküli mint 1000000 új munkahely?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Csak annyit szólnék hozzá, hogy 43%-os, te miért nem tudod egy hozzászólásban megfogalmazni a véleményedet, kérdésedet?

"Nehéz elfogadni ha valaki jól él, tudom, de ilyen is van."

Te viszont egy troll vagy! Állandóan jössz a pénzeddel és tényleg csak kérkedni jársz ide! Ja egy másik kérdésben meg egyetemi tanárnak vallottad magad. Kamugép vagy szerintem.

2011. ápr. 10. 11:45
 52/78 anonim ***** válasza:

"mert a két kisfiam menni akar az úszómedencébe, csak még fel kell kicsit fűtenem"

Remélem becsületesebbek és szerényebbek lesznek, mint az apukájuk.

ja a kérdéshez: igen, megtörténhet, de remélem nem fog megtörténni!

2011. ápr. 10. 11:47
 53/78 anonim ***** válasza:
Ha jobban szét nézel Sverdans rajtam kívül van még két 59 százalékos fent, nézz körül jobban több oldalon is.
2011. ápr. 10. 12:21
 54/78 anonim ***** válasza:
Azért ez a 37 és 43 százalékos nem semmi. Netán kaptatok laptopot a börtönben? Mert a szintetek nem lehet túl magas. Így aljaskodni valakivel csak mert nem a primitív emberek táborát gyarapítja, plusz még komoly munkahely teremtő is, és a fizetés sem csekély. Nem csodálkozom hogy kiakad az ilyen taplókon, akiknek csak a 8 általános jött össze valószínűleg, de rohadna meg aki többre vitte. Én tudom mit csinálsz, olvastam már máshol, sokan örülnétek ti ha ilyet tudnátok. Akkor most nem érnétek rá közel 20 választ írni mindezt 5 perc alatt. Szánalmas irigy semmirekellők.
2011. ápr. 10. 12:45
 55/78 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a "szupergazgagvagyok" dumát itt ezen a fórumon.Itt mindenki azt ir magáról amit akar.Azért mert evvel itt kérkedik az korántsem biztos,hogy úgy is van.Lehet egy szerencsétlen büdösbogár aki ezzel szórakozik.Minek ugrotok az ilyenre?
2011. ápr. 10. 12:59
 56/78 anonim ***** válasza:
De az is lehet hogy nem. Ugyan mi értelme volna anonim fényezni magát valakinek? A való életben az más, ott tudnák kiről van szó és azt is amit véghezvitt, de itt???
2011. ápr. 10. 13:10
 57/78 anonim ***** válasza:
Meg akkor csak arról lehet írni hogy jaj de szarul élek, milyen rossz ez a kormány? Ha valaki másként éli meg a dolgokat az fogja be, mert a többségnek nem tetszik? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Én is le vagyok pontozva, mert Fideszes vagyok és szintén nem szegény. Az ilyen embereket miért kell utálni?
2011. ápr. 10. 13:15
 58/78 anonim ***** válasza:
A fidesz a gazdagok kormánya. Örültök mi hogy ők vannak hatalmon ??
2011. ápr. 10. 13:29
 59/78 anonim ***** válasza:

Ti gazdagok felfoghatnátok végre, hogy nem az nem tetszik, hogy pénzetek van. Engem baromira nem érdekel, hogy mennyi a fizetésed, élj boldogan.

Itt a megfogalmazás mikéntje és a stílus az, ami kiakasztó. Nem bírom a kérkedést, mert ez már az! (viszont a 43%-os troll se semmi, aki tényleg vagy 20 hsz-t írogat)

"Ugyan mi értelme volna anonim fényezni magát valakinek? A való életben az más, ott tudnák kiről van szó és azt is amit véghezvitt, de itt???" A való életben szerinted nem fényezik magukat? akkor pont egy anonim fórumon miért ne tennék? gondolkodj már egy kicsit!

2011. ápr. 10. 13:31
 60/78 anonim ***** válasza:

Ha nem lennénk mi csicskások akkor nektek se volna csilivili villátok meg kocsitok. Egy rohadt fűnyírózásra is napszámost fogadtok, miközben nyirja a paraszt a füveteket ti a plazma tv előtt a légkondi által hűtött szobában bazsaltok kifele hogy dolgozik a paraszt.

Apropo napszám a napszámost be se kell újabban jelenteni nem kell ragasztani a munkavállalói könyvbe. Örültök neki mi ?? Csak ne hogy akasszák a hóhért majd jön még a jobbik :D:D

2011. ápr. 10. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!