Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megtörténhet az,...

Szerintetek megtörténhet az, hogy (a FIDESZ intézkedéseinek hála) előbb lesz 1000000 újonnan regisztrált munkanélküli mint 1000000 új munkahely?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
38%
Kedves "A többség aki akar fog tudni dolgozni." De hol? Ha Magyarországon egyáltalán nincs munkahely. Te könnyen beszélsz, lehet megkeresel havi 200 ezret, de hogyan és miként? Próbálj meg megélni havi 28 ezerből, tűzifa, élelem, számlák stb... A Te adód bánja?? Akkor dögöljön meg minden rászoruló teszerinted? Honnan is származik az a havi 200 ezer: Rajoskodás, színesfém, behajtás, Kábítószer?? Talán??
2011. ápr. 10. 02:03
 32/78 anonim ***** válasza:
0%

"Csak tudod nem mindenki szorul rá a zsákhordásra. Érdekes lenne ha mindenki segédmunkás volna."

Áruld már el mit akarsz ezzel mondani vagy cáfolni, mert hamár felhoztad gondolom akarsz. Én ugyanis épp arról írtam, hogy ha apád zsákolna már rég leszázalékoltatta volna magát. Tehát nem állítottam ilyet, hogy mindenki rászorul a zsákhordásra.

"Tanult emberekről hallottál már? "

Sőt már láttam is tükörben veled ellentétben, aki még egy egészen egyszerű mondatot sem képes értelmezni.

2011. ápr. 10. 02:04
 33/78 anonim ***** válasza:
27%

"Az irigység beszél belőled, semmi más. Inkább képezd magad, csinálj valami értékteremtő munkát, hozz létre munkahelyeket, akkor majd megérted miről is van szó."

Megtettem gyermekem. Bútorgyártással foglalkozom. Rólad viszont ez nem mondható el, hiszen még negyven éves korodra sem értél el semmit, nem csináltál semmi hasznosat, kézzelfoghatót, csak ülsz az apád szoknyája mellett és várod hogy kiöregedjen, kilépjen, hogy majd elherdálhasd a vagyonát.

2011. ápr. 10. 02:10
 34/78 anonim ***** válasza:
5%

" Amúgy meg ez a "kussolnék" minősítette is az intelligenciádat,"

Végre egy újabb hozzászóló aki nincs tisztában az intelligencia fogalmával, viszont a szót magát borzalmasan szereti. :D

2011. ápr. 10. 02:22
 35/78 doboszoli ***** válasza:
37%

Van ezekről a selyembe született "istenadta tehetségekről"

egy véleményem, de megtartom, mert megint az lesz, hogy irigykedek.

A kérdésre válaszolva, érdekes mutatványnak nézünk elébe, ha majd kilökdösnek a munkaerőpiacra pár százezer rokkantat

köztük féllábakat, bízva, hogy kinő a lába, vagy használja a megmaradtat. Szerintem sokkal több ténylegesen egészségkárosodott ember kerül lehetetlen helyzetbe, mint amennyi "potyautast" sikerül kiszűrni.

Nem is lenne ezzel gond, ha a munkaadók állnának sorba a munkavállalókért. De ez mint tudjuk, nem így van.

2011. ápr. 10. 05:37
 36/78 anonim ***** válasza:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:52

Elfogadom az érvedet,miszerint van olyan ,aki nem akar dolgozni ezért leszázalékoltatja magát,de legyünk őszinték magunkhoz.Egymillióan lennének?

Nem.Fel kell fogni.A többség hiába akar dolgozni nem talál munkát mert minden cég telített.Pedig beülne a Tescoba is eladónak éjjel-nappalra csak nem kell.

Ha meg kell akkor hosszú munkaidőre kap állást aránytalanul nevetséges összegért.

2011. ápr. 10. 08:39
 37/78 anonim ***** válasza:
0%
Nincs bocs a baromért. Valóságba aki káromkodik azt megszoktam verni és utána van bocs.
2011. ápr. 10. 09:40
 38/78 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy milyen cégetek van??
2011. ápr. 10. 09:41
 39/78 anonim ***** válasza:
0%
És te vagy a tanult ember úgy kellene mondanod hogy elnézést
2011. ápr. 10. 09:43
 40/78 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi hülye ritkán van egy helyen. De köszönöm hogy megnevettettetek. A két szabadalmat már én jegyzem, a többi apámé. Bátyám biológus, megmentett már sok ilyen parasztot a kutatásaival, pedig nem kellene. Egyedül Patrik volt képes normálisan reagálni, azt hiszem ő sem tartozik az átlag közé. És nem várom egyáltalán szeretett apám halálát, nagyon jól megvagyunk együtt, bár nem 200 ezret keresek, az csak az adóm, ami ugye keresetként mindjárt 1,5 millió körül van. Nehéz elfogadni ha valaki jól él, tudom, de ilyen is van.
2011. ápr. 10. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!