Szerintetek megtörténhet az, hogy (a FIDESZ intézkedéseinek hála) előbb lesz 1000000 újonnan regisztrált munkanélküli mint 1000000 új munkahely?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:57
61/78 anonim válasza:
Én nem a Fidesznek köszönhetően élek jól, maximum jobban, de legalább annak a plusznak a nagy részét átutalom a rászoruló gyerekeknek, kórházaknak, állatmenhelyeknek amit a zsebemben hagynak. És a való életben nem szokásom kérkedni Sverdans, látni lehet azt anélkül is. Ráadásul éppen hogy emberi vagyok azokkal akik nem a gazdag embert látják bennem, hanem egy embert aki boldogul az életben és tesz is érte hogy így legyen. A barátaim többsége éppen hogy nem a gazdagok közül vannak, mert sok közülük tényleg csak a nagy semmire büszke. A százmilliós villában élő minimálbéresektől én is irtózom. Sajnos itt a fórumon nem lehet értelmesen beszélgetni nagyon senkivel, azért a 45 százalékosnak egy köszönet. Még csak annyi: Ha a Fidesz a gazdagok kormánya, akkor az mszp kié volt? Többségük ül a börtönben.
62/78 anonim válasza:
Én az összes százmilliós villában élőtől irtózom.
64/78 anonim válasza:
És még ilyet írni hogy nagy semmire büszkék ti meg a lopás meg az ügyeskedés által összehozottra vagytok büszkék.
65/78 anonim válasza:
Én nem szeretem eggyik kormányt se de:
mszp-nél igazságos bolt az adórendszer
66/78 anonim válasza:
Pedig ha belegondolsz nem olyan sok az a pénz. Ma már egy normális házat sem lehet 50 millió alatt megépíteni, és ezt már az is meg tudja tenni aki legalább havonta keres 500 ezret, a feleség meg mondjuk 200 ezret. Az már 700 ezer. Egy évben több mint 8 millió. Egy tanult, művelt ember, vagy aki nagyon keményen dolgozik simán kereshet ennyit, egy százmilliós ház sem jelent semmilyen kiváltságot már. Én csak azoktól sajnálom akik mindezt minimálbérből csinálják, mert ők szimplán csak adócsalók.
67/78 anonim válasza:
Én is csaltam mikor munkanélküli voltam fizették a tb-met közbe 1 millio forintom takarékbetétkönybe volt hehe :D:D
68/78 anonim válasza:
43% te valami elmebeteg vagy, hogy önmagaddal beszélgetsz és gyűlölködsz?
69/78 anonim válasza:
Szervusz kiráJJhekker, a nap végére már nem lesz regisztrációd!
70/78 anonim válasza:
Azért huztam igy fel magam mert lebarmoztál grrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!