Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megtörténhet az,...

Szerintetek megtörténhet az, hogy (a FIDESZ intézkedéseinek hála) előbb lesz 1000000 újonnan regisztrált munkanélküli mint 1000000 új munkahely?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
44%

"A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:24" Csak tudod nem mindenki szorul rá a zsákhordásra. Érdekes lenne ha mindenki segédmunkás volna. Tanult emberekről hallottál már? Ha abbahagyja persze majd én veszem át a helyét, jelenleg csak besegítek neki, és magam is 40 éves vagyok már, nem gyerek. Az iróniádat pedig vettem Pedro, csak nekem is jólesett egy kicsit gonoszkodni. És valóban kedves Simon Patrik, még az az összeg is csekély amit leírtál a valósághoz képest. De akkor is fenntartom hogy egészséges emberek menekülnek ha dolgozniuk kellene, ezt még a vak is látja. Ismerek jó pár leszázalékolt embert akiknek semmi bajuk, és dolgoznak mellette. Persze mindkét helyről felveszik a pénzt.

2011. ápr. 9. 23:52
 12/78 anonim ***** válasza:
57%
A gyurcsány adórendszere jobb volt mint ez a szar aki többet keres igazán fizethet is több százalékot ...
2011. ápr. 9. 23:53
 13/78 anonim ***** válasza:
50%
Még annyit Simon Patrik, hogy ennyi erővel ne is dolgozzon senki, mert kevés a fizetés. Ez megoldás lenne a problémára?
2011. ápr. 9. 23:55
 14/78 anonim ***** válasza:
53%
Aki többet keres az többet is fizet, megnyugtatlak.
2011. ápr. 9. 23:56
 15/78 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok szoci párti de ezek még őket is fölözik higgyétek el amint lejár az euelnökség avval fognak foglalkozni hogy milyen megszorítások legyenek holott az ö nemiszervüket kéne satuval megszóritani isten ments hogy ezek is 8 évig legyenek akkor itt kő kövön nem marad rabszolgák leszünk lehet hogy lesz 40% áfa 20% jövedelem adó... stb
2011. ápr. 9. 23:57
 16/78 anonim ***** válasza:
59%
nem fizet többet az egykulcsos adórendszer igazságtalan
2011. ápr. 9. 23:59
 17/78 anonim ***** válasza:
59%
aki keres 500000 et az fizessen 5ször annyi százalék adót
2011. ápr. 10. 00:01
 18/78 anonim ***** válasza:
69%

írta itt valaki hogy 70 évesen körbeugrálja a fiatalokat más meg 50 évesen nyugdíjba menne

gondolkodj már nem mindegy hogy főnökbá laptopocskáján netezik az irodájába vagy dolgozik

2011. ápr. 10. 00:05
 19/78 anonim ***** válasza:
68%
Félre ne érts ezt nem lenézésként mondom de azért ne várd el hogy 70 évesen dolgozzanak az emberek minimálbérért ...
2011. ápr. 10. 00:06
 20/78 anonim ***** válasza:
22%
Látszik hogy fogalmad nincs hogy működik egy gyár, de még egy gazdaság sem. Még jó hogy nem te hozol adótörvényeket, egyből csődbe menne az ország. Amúgy kiszámoltad mennyi 500 ezer ft 80 százaléka? Ekkora barmot. Az irigység beszél belőled, semmi más. Inkább képezd magad, csinálj valami értékteremtő munkát, hozz létre munkahelyeket, akkor majd megérted miről is van szó. Addig meg inkább hordd a zsákokat szorgalmasan. Nem minden vezető csak üldögél az irodában, kár hogy a szellemi munka számodra ismeretlen fogalom.
2011. ápr. 10. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!