Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnám elérni, hogy a...

Hogy tudnám elérni, hogy a magyar állam, több mint 50éven keresztűl 120 000 Ft havit adjon a semmiért nekem is?

Figyelt kérdés

Az Audi több mint 11 000 000 000Ft támogatást kapott, és

1 800 fő munkahelyet vállalt cserébe!

Matek:

11 000 000 000 : 1 800 : 120 000 = 50,8 év.

Nem értem mi ebben a magyarok számára a jó, hiszen nyersanyag híjján, az alkatrészeket úgy is a szlovákok gyártják, itt meg csak összeszerelnek.

Adó?

Arról sehol nem beszélnek hogy mekkora és meddig tartó kedvezményt kapnak. De ha adóznak is, annyit csalhatnak amennyit csak akarnak, hiszen a szlovákok vagy a németek semmilyen infót nem adnak, így akár veszteséges is lehet itt a cég " papíron"!

Orbánnak is megtömték a zsebét, és a mi adóinkból megint a németek járnak jól, sajnos!

2011. ápr. 6. 17:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2%
Kiről is van szó? Mert Orbán egy swiftel jár melózni.
2011. ápr. 6. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
51%

Te is teremts munkát 1800 embernek, fizesd értük az adót, hozz létre olyan termelést, ami közvetve még több embernek ad munkát, állj össze oktatási intézményekkel, hogy segítesz nekik modern tudást átadni a diákoknak.

Kérlek, tedd is meg ezt, hisz ez neked semmi...

2011. ápr. 6. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Erről a rétinéger barátainkat kérdezd, ők kapnak óriási összegeket havonta munka nélkül :)
2011. ápr. 6. 17:09
 4/17 anonim ***** válasza:
24%
Ja igen, csak megint hülyén fogalmazol... Ha az Audi teremt 1800 új munkahelyet akkor 1800al kevesebb munkanélkülit kell segélyeznie a kormánynak, tiszta haszon. Persze az a 1800 új munkás majd biztos "plazmatévére és Audira költi a pénzét", esetleg elutazik belőle... És csak úgy megemlíteném, hogy az Audi nincs az általános éttermi adócsalás szintjén.
2011. ápr. 6. 17:12
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Menj el rendőrnek.
2011. ápr. 6. 17:23
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
én úgy tudom az audiban dolgoznak is nem a semmit csinálják...
2011. ápr. 6. 17:29
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Mondjuk tanulj egy kis matekot. 50,8 HÓNAP=4,2 év.

Az állam szempontjából 1800x27000~50 Millió/hó KIADÁSBÓL 1800x100000 BEVÉTEL lesz (átlag 120 nettó SZJA+járulékok), vagyis 180Millió/hó. Ez 230 Millió/hó NYERESÉG (a többlet ÁFAbevételről nem is beszélve). Ez azt jelenti, hogy az államnak a beruházás 47,8 hónap=4 év alatt térül meg, csak a munkások járulélai miatt. 4 évig várhatóan ott lesz az Audi, aminek a kereslete nem esett vissza világszinten sem, várhatóan nem 4 évig lesz még itt.

És még nem volt szó IPA-ról, szakképzési hozzájárulásról, az egyetem támogatásáról, a sport támogatásáról, stb.

Te tudsz-e GARANTÁLNI munkát akárhány embernek, akármennyi időre? Ha igen, ajánlom figyelmedbe a munkahelyteremtő pályázatokat, amiket FOLYAMATOSAN kiírnak, műsoron tartanak. Például:

[link]

Általában bértámogatást lehet igényelni. Ha úgy érzed, hogy két évig nem lesz a vállalkozásod statisztikai létszáma kevesebb, akkor hajrá!

Amikor olyanokat írok, hogy a magyar "vállalkozók" sírnak, de nem tesznek, akkor pont az ilyen Sándor-félékre gondolok, akik pofáznak, meghogy a másiknak milyen jó, de a saját lehetőségeit nem ismeri. Beszéltél már egyáltalán pályázati tanácsadóval személyesen? Segítek: a normálisabbaknál a BESZÉLGETÉS INGYENES.

2011. ápr. 6. 17:40
 8/17 anonim ***** válasza:
60%

"Nem értem mi ebben a magyarok számára a jó, hiszen nyersanyag híjján, az alkatrészeket úgy is a szlovákok gyártják, itt meg csak összeszerelnek. "

Igaz. Vitte volna az a köcsög Audi azt az 1800 munkahelyet inkább a p!csába Szlotákiába! Ennyire nem lehetsz gyökér.

"Arról sehol nem beszélnek hogy mekkora és meddig tartó kedvezményt kapnak. De ha adóznak is, annyit csalhatnak amennyit csak akarnak, hiszen a szlovákok vagy a németek semmilyen infót nem adnak, így akár veszteséges is lehet itt a cég " papíron"! "

Az előzőekben vázoltak alapján ha 4 évnél tovább marad az Audi, akkor már nyereséges befektetés volt. Persze csak ha a matek megy. Te tényleg építész vagy? Ott nem kell(ett) matek? Mert úgy néz ki, hogy nem megy... Nem lehet, hogy a vállalkozásod ezért tart a csőd felé?

2011. ápr. 6. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
attól, hogy valaki segédmunkás egy építkezésen még nem építész...
2011. ápr. 6. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Igaz :D Látom nem csak én b@szogatom már ezzel :)
2011. ápr. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!