Szerintetek miért alakították át az adórendszert?
Figyelt kérdés
tudom hogy miért de nem akarom lelőni a poént kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy helyeslitek e hogy a szegények többet fizetnek a gazdagok meg kevesebbet...2011. márc. 22. 12:54
51/64 anonim válasza:
"nem létfontosságú a nyaralás "
Megértem, hogy proliként a nyarat is végigrobotolod a minimálbérért.
"így akarják hizlalni a pénztálcájukat"
Mi az a pénztálca? Laccsolsz, Blájen? Vagy visszamradott vagy, prolika?
52/64 A kérdező kommentje:
Letépem faszotokat és avval baszom meg a szátokat utána meg levágom a fejeteket.
2011. márc. 22. 22:32
53/64 A kérdező kommentje:
Attól még nem vagyok büdös paraszt hogy nem mindent a boltban veszek meg hanem a földbe terem. De nem sértődtem meg a ti nevetek: légkondibaszó kimentek nyáron a melegbe 30 percre már lihegtek mint egy koszos korcs nyomorékok :D:D
2011. márc. 22. 22:35
54/64 anonim válasza:
A stílusod nem engem, és nem is édesanyámat minősíti. Viszont belőled kiindulva megértem, hogy miért parasztozzák le a vidéken lakó embereket. Te ilyen igazi tenyerestalpas parasztgyerek vagy a magad 150 centijével (hosszában és keresztben is), akihez most bekötötték az internetet, és úgy érzi, hogy a névtelenségbe burkolózva mekkora ember lett. De elszomorítalak: ugyanaz a kis senki vagy.
55/64 A kérdező kommentje:
Majd jól pofán baszlak ti városiak meg a légkondit ismeritek csak semmitevő büdös férgek vagytok mind:D:D
2011. márc. 22. 22:50
56/64 A kérdező kommentje:
Ja hogy miért beszélek így?? Hát mert pl nem kéne így ugatni hogy megbasztam a hugomat meg ilyenek mi a faszt képzelsz magadról városi patkány ez az új nevetek:D:D
2011. márc. 22. 22:51
57/64 anonim válasza:
Egy ezerpárszáz fős faluban lakok. Látod hogy milyen tudatlan vagy, parasztgyerek? Ez mióta város?
Már a hugod előtt is ugyanebben a stílusban írtál. Elmehetnél Fideszes politikusnak, közéjükvaló vagy. Hazudsz, hülye vagy, szar a kommunikációd, valakinek képzeled magad, pedig senki vagy, úgy gondolod, hogy bármit megengedhetsz magadnak. Nem ismerős?
Ráérsz holnap este a kapálás után válaszolni. Jó idő lesz, húzzál dolgozni a földre.
58/64 anonim válasza:
Kedves kérdező :D
Vegyél már egy légkondit ha ennyire zavar hogy meleged van...
59/64 A kérdező kommentje:
Kapjátok be a faszomat és szopjátok.
2011. márc. 23. 19:59
60/64 A kérdező kommentje:
A milliárdos munkakerülő dögök a senkik a pénzük miatt érzik atyaúristennek magukat kb olyanok pénz nélkül mint a cigányok banda nélkül gyáva patkányok...
2011. márc. 23. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!