Szerintetek miért alakították át az adórendszert?
A gazdagok sem fizetnek több adót,mint eddig,mert ők igénybevehetik a családi kedvezményt. Az államháztartásban miattuk 500 milliárd a bevételkiesés.
Különben mindegyikük tisztességes,a két kezével kaparta össze a vagyonát,nem a sógorság-komaság révén jutnak előnyökhöz. Fűti őket a keresztényszellemiség.
Lázár János világosan megmondta!
Ahol van egy főre eső 50000 ft ott nem jogos a családi pótlék se meg semmi gyerekvállalási segítség. Tvben is halottam hogy 300000 ft ból nem tudnak megélni 5en oda ne rohanjak. Szerintetek ez nem szánalmas?? Mire költi el??
Nem kéne dübörögni a légkondiknak minden helységbe stb...
A családi adókedvezményt pont arra találták ki, hogy vállalj gyereket, kevesebb lesz az adód.
De úgy érzem a kommentjeidből, hogy közelről sem ismered a közgazdaságtant, és az adózás rendjét.
Az, hogy 300 ezerből nem tudnak öten megélni, egyáltalán nem szánalmas, ennyi emberre az nem sok egyáltalán. Mire költi el? Sorolom, írj hozzájuk számokat és add össze 5 emberre: lakás, rezsi, ruha, cipő, iskoláztatás, bérletek, autó, gyógyszerek, tv, internet, telefon, és esetleg egy kis szórakozás, mozi, kirándulás, stb.
Na már most, Neked ki a gazdag? Szerintem nagyon szerencsés, hogy nem a sok munkanélküli, naplopót igyekeznek gyermekvállalásra ösztönözni(abból már így is nagyon sok van ebben az országban), hanem azokat akik tanultak, dolgoznak és igyekeznek egyről a kettőre jutni, valahogy muszáj a középosztályt gyarapítani, a nincstelenek így is (túl)szaporodnak.Igenis van abban reláció, hogy a dolgozó, tanult magyar családokat próbálják segíteni. Attól, hogy vki 300eFt-ot keres, ne sajnáld tőle, hogy a gyermekvállalásban segíteni akarja az állam,mert feltételezhető, hogy egy ilyen ember sokkal hasznosabb tagja a társadalomnak, mint egy munkakerülő, tanulatlan alak.
Annyiban van igazad, hogy sok értelmes ember dolgozik nagyon alacsony béren, tehát fontos lenne, hogy mihamarabb európai bért kapjanak a hazai munkavállalók.Én bizakodó vagyok és hiszem, hogy a FIDESZ munkájának meglesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!