Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért alakították...

Szerintetek miért alakították át az adórendszert?

Figyelt kérdés
tudom hogy miért de nem akarom lelőni a poént kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy helyeslitek e hogy a szegények többet fizetnek a gazdagok meg kevesebbet...
2011. márc. 22. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
55%

A gazdagok sem fizetnek több adót,mint eddig,mert ők igénybevehetik a családi kedvezményt. Az államháztartásban miattuk 500 milliárd a bevételkiesés.

Különben mindegyikük tisztességes,a két kezével kaparta össze a vagyonát,nem a sógorság-komaság révén jutnak előnyökhöz. Fűti őket a keresztényszellemiség.

Lázár János világosan megmondta!

2011. márc. 22. 15:37
 22/64 A kérdező kommentje:
Ez is undorító hogy a gazdagokat segítik a gyerekvállalásban. Minek?? Egy milliomos nem tudja ellátni a gyerekét?? Oda ne rohanjak. Tényleg vegyétek már észre ez azért van hogy a gazdagok szavazzanak a fideszre legközelebb is. Van méh olyan akinek nem esett ez le??
2011. márc. 22. 15:41
 23/64 A kérdező kommentje:

Ahol van egy főre eső 50000 ft ott nem jogos a családi pótlék se meg semmi gyerekvállalási segítség. Tvben is halottam hogy 300000 ft ból nem tudnak megélni 5en oda ne rohanjak. Szerintetek ez nem szánalmas?? Mire költi el??

Nem kéne dübörögni a légkondiknak minden helységbe stb...

2011. márc. 22. 15:45
 24/64 anonim ***** válasza:

A családi adókedvezményt pont arra találták ki, hogy vállalj gyereket, kevesebb lesz az adód.

De úgy érzem a kommentjeidből, hogy közelről sem ismered a közgazdaságtant, és az adózás rendjét.

Az, hogy 300 ezerből nem tudnak öten megélni, egyáltalán nem szánalmas, ennyi emberre az nem sok egyáltalán. Mire költi el? Sorolom, írj hozzájuk számokat és add össze 5 emberre: lakás, rezsi, ruha, cipő, iskoláztatás, bérletek, autó, gyógyszerek, tv, internet, telefon, és esetleg egy kis szórakozás, mozi, kirándulás, stb.

2011. márc. 22. 16:02
 25/64 A kérdező kommentje:
Hát ne haragudjál meg, de 300000 böl vígan meg lehet élni.
2011. márc. 22. 16:15
 26/64 anonim ***** válasza:

Na már most, Neked ki a gazdag? Szerintem nagyon szerencsés, hogy nem a sok munkanélküli, naplopót igyekeznek gyermekvállalásra ösztönözni(abból már így is nagyon sok van ebben az országban), hanem azokat akik tanultak, dolgoznak és igyekeznek egyről a kettőre jutni, valahogy muszáj a középosztályt gyarapítani, a nincstelenek így is (túl)szaporodnak.Igenis van abban reláció, hogy a dolgozó, tanult magyar családokat próbálják segíteni. Attól, hogy vki 300eFt-ot keres, ne sajnáld tőle, hogy a gyermekvállalásban segíteni akarja az állam,mert feltételezhető, hogy egy ilyen ember sokkal hasznosabb tagja a társadalomnak, mint egy munkakerülő, tanulatlan alak.

Annyiban van igazad, hogy sok értelmes ember dolgozik nagyon alacsony béren, tehát fontos lenne, hogy mihamarabb európai bért kapjanak a hazai munkavállalók.Én bizakodó vagyok és hiszem, hogy a FIDESZ munkájának meglesz az eredménye.

2011. márc. 22. 16:17
 27/64 A kérdező kommentje:
Ha meg nem tudnak nadrágszíjat meghúzni ennyi pénzből akkor legalább meg se szólaljanak bölcsebb marad . És igen is szánalmas mért mennyi kéne neki 2000000 kösse fel magát ennyi :D:D
2011. márc. 22. 16:18
 28/64 A kérdező kommentje:
300000 ből még félre is kellene tudni rakni nem hogy nem tudnak megélni...
2011. márc. 22. 16:20
 29/64 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol éltek ti 60000/fő az pont hogy elég egy gyereknek nem kell 60000ft havonta.
2011. márc. 22. 16:21
 30/64 A kérdező kommentje:
Jah és minek kéne segíteni gyerekvállalásban ahol van netto 300000 ft?? Komolyan mondom ne is írj húzzál anyádba idióta.
2011. márc. 22. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!