Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért alakították...

Szerintetek miért alakították át az adórendszert?

Figyelt kérdés
tudom hogy miért de nem akarom lelőni a poént kíváncsi vagyok a véleményetekre hogy helyeslitek e hogy a szegények többet fizetnek a gazdagok meg kevesebbet...
2011. márc. 22. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
Szerintem azért csinálják hogy a gazdagok rájuk szavazzanak ugyan úgy mint mszp nél lehetett lopni 20000ig annyi a különbség hogy ez nem annyira illegális és nem támadható.
2011. márc. 22. 15:03
 12/64 A kérdező kommentje:
Na most: igen ki kell venni mindenkinek a közösből a részét de mire is ?? augusztus 20.i tűzijátékra,díszkivilágításra, 20 millios szoborra a fejeseknek audira meg csilivili palotára?? Hát köszönöm szépen ezért minek fizetni adót??
2011. márc. 22. 15:06
 13/64 A kérdező kommentje:
Osztogatják mindenféle seggarcúnak a milliókat mi pénzünkből repülőznek össze-vissza és akkor ők rinyálnak hogy megszórítások szükségesek holott ők cseszték el ők vettek fel kölcsönöket nem én. Jah és az ne beszéljen környezetvédésről akinek légkondija van meg napota feltölti a medencéjét meg ilyenek. Hab a tortára hogy milliókkal nem tudnak egyesek elszámolni. EGY BOLTI PÉNZTÁROS NEM TUDNA ELSZÁMÓLNI 100000 ftal egyből látnátok a híradóba bilicsbeverve ezeknek meg megveregetik a vállaikat hogy enyhe lopjál többet legközelebb. Ti meg ezek véditek nem néztek tv-t??
2011. márc. 22. 15:11
 14/64 A kérdező kommentje:
És jöttök ilyennel hogy nem vagyok normálisak hát ti nem vagytok normálisak vegyétek már észre hogy direkt a gazdagokat segítik. Szerencsére legközelebb nem nyernek a fideszesek a gazdagok jóval kevesebben vannak.
2011. márc. 22. 15:14
 15/64 anonim ***** válasza:
62%

"igen számilag többet de ugyan annyi a % egy brutto millios fizetésűnek 2szer annyit kéne fizetni mint egy brutto 100000 et keresőnek"

Miért kéne kétszerannyi %-ot befizetnie? Kétszerannyi családi pótlékot kap? Kétszerannyit közelekedik a veszteséges tömegközelkedéssel? Kétszerannyit jár orvoshoz?

Jahogy azért mert te 100-at kereső proli vagy, ő meg nem? Csak ennyiért?

2011. márc. 22. 15:14
 16/64 A kérdező kommentje:
Apropó családi pótlék ezt is törvénybe kéne tenni ahol több mint 50000 ft az egy főre eső ott nem kéne családi pótlék se.
2011. márc. 22. 15:16
 17/64 A kérdező kommentje:
Nem vagyok proli te nyomorék ne parasztozzál inkább menjél a plazma tv-det nézni gazdag gyökér húzál anyukádba oda :D:
2011. márc. 22. 15:19
 18/64 anonim ***** válasza:
Te tetted fel a "Szerintetek nem undorítóak a gazdagok?" kérdést is?
2011. márc. 22. 15:19
 19/64 A kérdező kommentje:
azt nem
2011. márc. 22. 15:20
 20/64 A kérdező kommentje:
És azt mondják hogy a gazdagok tartják el az országot aha igen főleg mikor gyártják a munkanélkülieket. Közelembe is tudok egy plusz nevű boltot {spar vette meg} meg egy malmot amit csak azért vett meg egy másik cég hogy leépítse.
2011. márc. 22. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!