Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy nyártól nem lehet majd rágyújtani a szórakozó helyeken és a kocsmákban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:38
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Én is egyetértek vele.

Írta valaki, hogy aki nem bírja a füstöt, az menjen olyan helyre ahol nincs.

Na de könyörgöm, nincs egyetlen egy olyan szórakozóhely sem, ami péntek és szombat este nem lenne olyan telített a füsttől, hogy már vágni lehet.

Én is néha napján elszívok 1-2 szál cigit, de rühellem a tömény füstöt.

2011. márc. 23. 23:29
 32/37 anonim válasza:

Örülök neki, sőt... kifejezetten.

A cigi nagyon káros, és emellett pénzkidobás... Nagypapám régen cigizett pár év alatt elcigizte a házuk árát, pedig nem kis házban laknak... de leszokott.

Rongálja a tüdődet, a szívedet, meg a szervezetedet... nem véletlen okoz sok esetben halált is...

Örülök neki, de jobban örülnék, ha eltűnne a cigi örökre, mindenhonnan :)

2011. márc. 27. 19:03
 33/37 anonim ***** válasza:

to: peti4000

Olvastál már bonyolult szöveget?

A válaszod alapján kétlem.

De van akinek bonyolult volt.

Nem vagyok újságíró.

Van, hogy nem úgy sikerül leírni.

A dolgokat.

De ha a kacsa nem tud úszni nem mindig a víz a hülye.

EZT MOST SIKERÜLT DEKÓDOLNI??????????

Mer a kacsás mondat bonyolult.

Csak azé.

He.

2011. ápr. 14. 00:26
 34/37 anonim ***** válasza:

és még mielőtt: Azért hiszem azt, hogy nem értetted, mert nem létezik hogy EGYIK blokkban sem találtál semmi logikát. Fura módon a kérdés feltevője tőlem (DE NÁLAD FŐLEG!!!) jóval elegánsabb módon reagált tulajdonképp egész sok dologra belőle. Ja értem, már minimum ketten vagyunk hülyék és csak te okos.

Kedvenc példám rád:

"autórádió:

-Emberek vigyázzanak! Egy őrült az M7-esen szembe halad a forgalommal!!!

-Mit egy? Száz meg száz!"

Keress valakit, jó pénzért lefordítják majd....

És még latin szavakat nem is használtam, vagy az oly divatos magyarizált angolból nem is igazán merítettem. Kiváló divatszó ilyenkor a rudális és hasonszőrű társai.

2011. ápr. 14. 00:37
 35/37 peti4000 válasza:

Amire én írtam, az nem egy bonyolult szöveg, hanem egy maszlag volt teletűzdelve ilyen kiszinezett hülyeségekkel, mint szociális jóérzés, röhögnöm kell :D

Ezektől azt hiszed igazad lesz és okos vagy...

Gratulálok!

Mellesleg az álláspontod is jól tükrözi mennyi eszed van!

2011. ápr. 14. 12:33
 36/37 anonim ***** válasza:

Jóérzésű ember, aki bárminemű szociális problémával kapcsolatban, empátia és kompromisszumkész.

Szociális jóérzés.

Nekem is tényleg ez a kedvenc faviccem. Valamelyikünk tényleg ferde.

2011. ápr. 18. 09:43
 37/37 anonim ***** válasza:
Feltétlenül tükrözi azt is, hogy mennyi eszem van, de valakinek muszáj kontrának is lennie, mert az emberek kicsit el vannak csúszva. Például le merem fogadni hogy egyesek a trv. kialakításába ha beleszólhatnának úgy alakítanák ki hogy revansot vegyenek a több évi "Fúúúúúúj füüüüüüst"-ért. Pedig nem ez kéne hogy legyen a cél. Ezért kell kontravélemény. A magyar nemzet átesik megint a ló hasa alatt. Mer mind hülyék vagyunk, csak te nem Fasírt 4000
2011. ápr. 18. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!