Júliustól tilos lesz cigizni a kocsmákban. Alkoholt tilos közterületen inni. Akkor hogy tudok majd sörözés közben cigizni?
Nem dohányzom, csak néha, mikor sörözöm, de akkor jól esik nagyon. Cigizni majd csak kint lehet majd, de a sört nem lehet kivinni, mert az közterület.
Nem otthonról van szó.
Az igen, szívás.
Ablaknál...:)
Amúgy a külföldi politikába kellett volna írnod.
"Amúgy a külföldi politikába kellett volna írnod."
miért? Magyarországon vezetik be.
Leleményes a magyar, majd megtalálja a módját.
Én szeretem az olyan törvényeket ami nagy közfelháborodást vált ki, mert izgalmas, hogy mi lesz a gyakorlatban. Szerencsére én nem szívok, ezért nem szívok.
Én nem értek egyet vele.
Jelöljenek ki külön részeket, aki szeretne cigizni, adjuk meg neki is a lehetőséget, bár tényleg csak olyan helyeken lehessen, ahol biztosított az elszívás, és az elkülönítés.
Hát barátom ezt azért találták ki, hogy egészségesebben éljél. Elmagyarázom.
A kocsmában iszol egy sört, de mivel ott nem gyújthatsz rá elfutsz a legközelebbi dohányzásra kijelölt helyre. Ott elszívod a cigit. Mivel a dohányzás szűkíti az ereket de az alkohol tágítja, idáig egálban vagy és még kocogtál is. Ha megiszol öt sört és elszívsz öt cigit miközben lefutottál öt kilométert így már érthető a "koncepció".:-)
Ökörköri
Első vagyok. Azt hittem, hogy úgy érted "nem otthon"-t, hogy nem MO. Talán azért hittem azt, hogy a kategóriát is eltévesztetted, és le is írhattad volna legalább melyik országban van(lol), mert nyugtatólag hatott, hogy ilyen emberellenes baromságoknál még nem tartunk... de mégis?!:S
Kocsmába lazulni jár az ember, a tulajnak pedig szellőztetni kell, mert dohányosok se szeretnek füstfelhők közt repülni a pulthoz. Milyen hátsó szándékuk lehet ilyen, ugyan megint mit akarnak elérni ilyen hülyeséggel megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!