Júliustól tilos lesz cigizni a kocsmákban. Alkoholt tilos közterületen inni. Akkor hogy tudok majd sörözés közben cigizni?
Nem dohányzom, csak néha, mikor sörözöm, de akkor jól esik nagyon. Cigizni majd csak kint lehet majd, de a sört nem lehet kivinni, mert az közterület.
Nem otthonról van szó.
szabadtéri koncerteken lehet megvalósítani a pia+cigi+buli kombinációt:)
amúgy ez a törvény hülyeség, kíváncsi vagyok hogy a kis félreeső törzshelyünkön ahol MINDENKI dohányzik, majd jön a pultusnéni és ránkszól hogy ne itt bent... tönkre is mennének.
Hollandiában ez úgy működik, hogy mindenhova kiragasztották a cigizni tilos matricát, de bent pedig a kocsmák 70%-ban ott voltak a hamutartók és nem zavarták ki a hidegbe a dohányosokat. sok értelme van.
Mi kocsmát üzemeltetünk vidéken, mivel senki nem dohányzik a családból (én és Édesapám leszoktunk), nekünk tetszik az ötlet (a pultnál már megtiltottuk a dohányzást). Dolgozok 3-4 órát és olyan a ruhám és a bőröm, mintha meghemperegtem volna a hamutartóban. Legalább nem kell elszívóberendezést szerelnünk és kifesthetjük a helységet. Amúgy leszokás után veszi csak észre az ember, hogy mennyire kevés az empatikus dohányos, volt olyan aki felémfordította a fejét és rámfújta a füstöt... Majdnem kirúgtam a lábait és a szájába h.gyoztam :D
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!