Terhes vagyok, 4 hetes. Nem tudom, hogy mit kell/lehet enni- inni, csinálni, és mi az ami szigorúan tilos. Mire figyeljek ezután oda?
terhesvitamint szedhetsz, ha gondolod
nekem a nodokim azt mondta sok hus meg zoldseg :)
máj, ilyen omlesztett sajt félék, nyers hus, tojas, ilyesmi kerulendok
kulonben azt eszel amit akarsz, ha jól esik. :)
gratulalok
Szia, ami a legfontosabb először is örülj a babának, és próbáld kerülni az idegeskedést! Ne emelj nehezet,ne vegyél forró ülőfürdőt,szoli-szauna egy ideig kilőve. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt,+ ha gondolod külön folsavat nagyon fontos a terhesség elején! A terhes vitaminok is jók, én a 12. hétig elevitet szedtem + folsavat.
Boldog Babavárást!
15 hetes kismama
TILOS: dohányzás, alkoholfogyasztás, gyógyszerszedés, drogfogyasztás, nyers hús, nyers tojás!
Ha van neted, ajánlom a következő oldalakat, itt utána nézhetsz mindennek!
www.babaszoba.hu
Szia!Egeszseges eletmod-nekem a dokim ezt ajänlotta!De megjegyezte,hogy minden ami a mamänak jo,az a babänak is(de nem ugy ertve,hogy zabälni hatärok nelkül).Termeszetessen sok gyümölcs,gyümölcsle,sok mozgäs,....Minden amitöl jol erzed magadat!Ha ugy erzed,hogy färadt vagy,pihenj le.Ha ugy erzed televagy energiäval,mozogj sokat!!
Persze TILOS-alkohol fogyasztäs,cigaretta,drog,sok koffein...Aki nem terhes,annak sem ajänlott!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!