Mit szóltok hozzá, hogy nyártól nem lehet majd rágyújtani a szórakozó helyeken és a kocsmákban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 10:38
1/37 anonim válasza:
Szerintem hülyeség. A kocsmához hozzátartozik a cigi. Csak ezt nem merik betiltani, mert sok belőle a bevétel. Akkor is dohányoznának sokan, csak titokban, mint a füvet.
2/37 anonim válasza:
én nem bánom. így is telítettek a helyek, legalább a cigifüstöt nem kell szívnom.
3/37 anonim válasza:
Én annak örültem volna, ha a magyar dohányos társadalom valamiféle önmérsékletet tanúsít, és beleépül a dohányzási illemkódexbe, hogy pl kifejezetten dohányzó helyeken kívül máshol nem gyújtanak rá, de ez nem sikerült. Így sajnos marad a tiltás.
4/37 anonim válasza:
Jó ötletnek tartom, pedig én is cigizek. Ugyanúgy el fogok járni szórakozni akkor is, csak legalább nem leszek rosszul a töménytelen füsttől, nem fogja csípni a szemem, nem lesz büdös a ruhám és a hajam. Arra az egy rágyújtásra pedig ki fogok tudni menni a kijelölt helyre. El bírom képzelni, hogy ha én ennyire ellenzem, milyen rossz lehet a nem dohányosoknak a rengeteg füst. Kanadában voltam nemrég, ott természetes, hogy nem cigiznek bent. Másrészt, felmérés is készült,és a dohányosok majd' 80%-a - hozzám hasonlóan - támogatta a törvényt.
5/37 anonim válasza:
Igen, én is az utolsóval értek egyet. Ha tényleg csak ott gyújtanának rá, ahol kijelölt, nem kéne tiltás. Persze tisztelet a kivételnek.
6/37 anonim válasza:
Én örülök neki, mert nem dohányzom, de néha lemegyek a kocsmába egy sörért. engem zavar a sok füst, meg büdös is leszek:)
7/37 anonim válasza:
Elegánsabb helyeken mondjuk oké, de egy kimondott "késdobálóban" hülyeségnek tartom.
Legalább esély lehetne arra, hogy kialakítsanak, aki akar, egy dohányos részleget.
8/37 anonim válasza:
A dohányzás rossz szokás, én tudom, mert a tüdőm már jelezte, hogy nem kellett volna rászoknom, de ettől még én is ember vagyok. Nagyon helyes, hogy olyan helyen, ahol mások is esznek, dolgoznak nem lehet rágyújtani, de a tiltás= a diszkriminációval. A dohányos is ember. Legyenek dohányzó, és nemdohányzó helyiségek az éttermekben. A nemdohányzóban büntessék a dohányost, vagy legyen kulturált dohányzó a "bűnösöknek" A dohányzás a legösszetettebb kábítószer, nagyon nehéz leszokni róla. Lehet, hogy visszatartó erő a büntetés, de azért nem kellene kirekeszteni a dohányosokat. Nagyon sok híres ember dohányzik, legyenek színészek, orvosok, politikusok. Mindenkinek magának kellene eldönteni, hogy mikor szokik le káros szenvedélyéről, de ezért büntetni??? Mi lenne akkor, ha OV dohányozna?
9/37 A kérdező kommentje:
Utolsó-vall egyet értek. Én is dohányzom, de milyen lenne olykor, olykor azt a pár sört cigi nélkül meginni?
2011. márc. 15. 11:26
10/37 anonim válasza:
Megfogják találni a módját a kis kocsmák arra,hogy a dohányzó vendégek ne az ajtó elött legyenek kénytelenek elszivni a cigijüket,amig a sörük az asztalon "melegszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!