Csak én érzem agymosónak az Echo TV-t?
Figyelt kérdés
Épp odakapcsoltam és egy nemtudom milyen műsor volt, amiben egy középkorú pasas lassan, tagoltan, néhol ismételve, vigyázzba állva mondta a beszédét, időnként megszakítva néhány tájképpel és horthy-korszakbeli irredenta dalokkal. Tán még el is fogott volna a hazafiasság, ha közben nem beszélt volna összevissza: egyik percben az etruszkokkal rokonította a magyarokat, a másikban pedig már a kínai nagy falat kerülték meg őseink. A csúcs, amire már muszáj volt elkapcsolnom, az volt, hogy felszólította Lengyelországot, hogyha tényleg olyan nagy barátaink, akkor adják vissza az a nemtudom hány falut, amit a trianoni szerződés alkalmával elloptak.2011. márc. 11. 22:12
21/23 anonim válasza:
Nem csak te én is. Dogmatikus, demagóg csőcselékek, mint akik nem is erről az országról beszélnének. Isten őrizz ilyen embereknek hatalmat adni. Csak úgy fröcsög a szájuk és bűzlik a nacionalizmustól.
22/23 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Te biztosan szívesebben veszed az internacionálét,mint a nemzeti himnuszunkat.Sajnállak.
23/23 anonim válasza:
16.52 Mindkettőt és mivel,hogy nem szeretnék ünneprontó lenni Táncsics Mihálytól szeretnék idézni, ha egyáltalán tudod ki volt. /megsúgom, nem Fradista volt/
... Mindíg és mindenütt maguk a polgárok és pedig a vagyontalan munkások oltalmazták a szabadságot, vagy szerezték vissza , ha az már elveszett vala.
- Táncsics Mihály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!