Csak én érzem agymosónak az Echo TV-t?
Figyelt kérdés
Épp odakapcsoltam és egy nemtudom milyen műsor volt, amiben egy középkorú pasas lassan, tagoltan, néhol ismételve, vigyázzba állva mondta a beszédét, időnként megszakítva néhány tájképpel és horthy-korszakbeli irredenta dalokkal. Tán még el is fogott volna a hazafiasság, ha közben nem beszélt volna összevissza: egyik percben az etruszkokkal rokonította a magyarokat, a másikban pedig már a kínai nagy falat kerülték meg őseink. A csúcs, amire már muszáj volt elkapcsolnom, az volt, hogy felszólította Lengyelországot, hogyha tényleg olyan nagy barátaink, akkor adják vissza az a nemtudom hány falut, amit a trianoni szerződés alkalmával elloptak.2011. márc. 11. 22:12
1/23 anonim válasza:
Ez nem a Szaniszló volt? Ő nem agymosó, max. agymosott. Pszichológus hallgatók számára biztos érdekes a műsora.
2/23 anonim válasza:
Ó ebből már ráismertem csakis a Világpanoráma lehet. Valóban egy érdekes műsor. Mi időnként meg szoktuk nézni, de mindig megállapítjuk, hogy szeretik a történelmet átértelmezni. Jó tudni, hogyan mossák át mások agyát, miért gondolkodnak egyre többen így.
3/23 anonim válasza:
Alkalmassá tesz az utána következő egyre hosszabb teleshop elmélyült befogadására:D
4/23 anonim válasza:
Te erre csak most jöttél rá? Jobb későn mint soha, vagy azt is mondhatnám, hogy egy újszülöttnek minden agymosás új. Amúgy meg sajnos nagy tábora van ám Szaniszlónak! Visszanézheted akár a gyk-án is a korábbi kérdéseknél, mennyi embernek tetszik.
5/23 A kérdező kommentje:
Nem igazán néztem eddig ezt a csatornát, de most kapcsolgatás közben láttam, hogy trianonról van szó, na mondod ez biztos érdekes. Hát az volt...
2011. márc. 11. 22:55
6/23 anonim válasza:
Voltak még "jó" témái. Váltig állítja például, hogy a 2001. szep. 11-ei merényletet a CIA szervezte, meg a zsidók is benne voltak. Ez utóbbit azzal magyarázza, hogy a zsidók az nap állítólag nem mentek be dolgozni... Pár hete volt ez a műsor. Az előtt meg -Vonán is túllépve- azt állította, hogy Magyarországon nem cigánybűnözés, hanem cigányterrorizmus van.
7/23 anonim válasza:
ma 22:58
Az időjárásbefolyásolós rádióantennás összeesküvés is Szaniszló-elmélet?
8/23 anonim válasza:
Nagyon jó műsor. Szaniszló minden szavát iszom nagyszerű magyar ember. Ti meg csak irigykedtek mert a szemetekben a magyar mindig is egy barbár primitív nép marad. Mi magyarok pedig büszkék vagyunk hogy magyarnak születtünk és nem fogjuk hagyni hogy elhazudják ősi hun-szittya-avar történelmünket! Vissza ősi országunkat!
9/23 anonim válasza:
Agymosó. Nem kicsit, nagyon. Bár szerintem az ATV, Klubrádió, Népszava, 168 óra is ugyanennyire agymosó csak a másik oldalon.
10/23 anonim válasza:
"Nagyon jó műsor. Szaniszló minden szavát iszom nagyszerű magyar ember. Ti meg csak irigykedtek mert a szemetekben a magyar mindig is egy barbár primitív nép marad. Mi magyarok pedig büszkék vagyunk hogy magyarnak születtünk és nem fogjuk hagyni hogy elhazudják ősi hun-szittya-avar történelmünket! Vissza ősi országunkat!"
És még mi vagyunk agy mosottak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!