Csak én érzem úgy, hogy a kormány felesleges dolgokat tesz, míg a valós problémákkal nem foglalkozik?
Feleslege: pl. átnevezések
Valós probléma: pl. gazdaság
én is ezt érzem.
Nincs baj azzal hogy adunk kettős állampolgárságot (szavazati jog nélkül!!), csak ahhoz beszélni kéne a környező államokkal, és nem MOST kéne csinálni mikor a legnagyobb bajunk nem ez.
Nincs baj azzal hogy átneveznek egy teret, vagy utcát, csak nem MOST kéne ezt csinálni
Nincs azzal baj hogy trianonnak csináltak emléknapot, csak nem MOST kellene csinálni.
Nincs azzal baj hogy a pálinkafőzést legalizálták, csak enm MOST kéne...
Ha már ezek lesznek a legkisebb problémáink, majd akkor...
Katt a linkre,kicsit hosszú de
ha végig olvassátok akkor sok mindent
meg fogtok érteni.Itt le van írva,hogy
miért jutottunk ide....
Nézzél rá a térképre.
Magyarország mekkora az EU hoz, vagy Franciaországhoz, Németországhoz?
A mozgásterünk is akkora. Minden kormány pontosan azt teszi, amit hagynak, vagy mondanak neki.
Csak a "körítés" más.
ezek a G*cik úgy alakították az adórendszert, hogy a gazdagoknak kedvezzen és a jövőben folytatják ezt a politikát az adójóváírás elvonásával és az egyenruhások minimálbéresítésével
ezekután nincs miről beszélni, ezek a maffiózok a gazdagokat segítik és a Gyurcsány ezerszer jobb volt, mert akkor legalább a szegények is kereshettek pénzt, ami jövőre már nem így lesz
lesz a minimálbéres, meg a gazdag..ezt akarta ez a fasiszta törpe Orbán és a fidesz.szemetek. hazugok.
Romániát akarnak létrehozni itt a sok erdélyi embert meg rabszolgának és bértüntetőnek, bérszavazónak hozzák, csak nem tudom, hogy mennyire pálya egy román tűzoltónak, mondjuk a minimálbér
erről kéne minden fórumon beszélni, a szemetek hazugságairól, arról, hogy az emberek nem erre szavaztak
most én erre azt mondom: Gyere vissza Gyurcsány
Nem csak te érzed ezt.
A kedvenc hasonlatom az,hogy a mentő kiszalad egy szívrohamos beteghez és ahelyett,hogy elkezdené újraéleszteni megnézi,hogy gombás-e a lába.
Ha már az egészségügyi hasonlatoknál tartunk:
Nem biztos, hogy a benőtt köröm gyógyítására, legcélravezetőbb a térd fölötti amputáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!