Csak én érzem úgy mintha félig-meddig a Kádár-rendszerben élnénk?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 18:48
1/28 anonim válasza:
Hááát... még ez nem jutott eszembe. Lényegében akkor eladósították az országot, de látszatra működödtek a dolgok, most meg... látszatra államadósság-csökkentés zajlik, de egyre több mindenről derül ki, hogy nem működik...
2/28 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy NEM akarják eltávolítani a hazaáruló vörös gróf Károlyi Mihály szobrát, meg a megszálló szovjet hadsereg emlékművét a Szabadság térről, akkor igen, én is úgy érzem. Egy igazi magyar és nemzeti kormány mindezeket megtenné.
3/28 anonim válasza:
A Kádári nosztalgiát ők életre akarták újból kelteni, több okból. Már alakulgat, nagyon iss.! :)
4/28 anonim válasza:
Biztos vannak, akik úgy éreznek, mint te.
Én nem érzek hasonlóságot.
5/28 anonim válasza:
Én mindkettőben éltem és dolgoztam. Te biztos nem, különben nem kérdeznél ilyeneket.
6/28 anonim válasza:
Mindkettő ugyanarról szól, hogy látszólag tök ok minden, közben meg fényévekre vagyunk a nyugati színvonaltól.
7/28 A kérdező kommentje:
kolopele te könnyen beszélsz mert egy gazdag vállalkozó vagy.
2011. júl. 11. 19:14
8/28 anonim válasza:
Nem igazán a gazdagság a lényeg, hanem a szemlélet!
Kevesen vannak olyanok, akik úgy gondolkoznak, mint ő.
Ezért is vitte valamire.
Én is éltem a Kádár-rendszerben is. A mostani már más.
9/28 anonim válasza:
Az embernek ahhoz hogy könnyen tudjon beszélni nagyon sok munka kell hogy álljon mögötte. Ezt sokan valahogy elfelejtik. Abban a rendszerben nem volt lehetőség a kitörésre. A tudást elnyomták, de ezt csak az érti meg, aki ebben benne volt.
10/28 anonim válasza:
Fejtsd ki,hogy miért gondolod így,de szerintem te még csecsemő korodban sem éltél még akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!