Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy mintha...

Csak én érzem úgy mintha félig-meddig a Kádár-rendszerben élnénk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 18:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

kolopele

"Abban a rendszerben nem volt lehetőség a kitörésre"

Nekem édesapám és nagyapám is vezető beosztásba volt a Kádár-rendszerben és még csak párttagok se voltak.

Egyszerűen csak dolgoztak 10-15 éven keresztül és megjött az eredménye.

2011. júl. 11. 20:05
 12/28 anonim ***** válasza:
46%
Azért a magán-szektor lehetősége sokat dobott a lehetőségeken...
2011. júl. 11. 20:20
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Hát, ha ránézek egy két dologra (autóbuszok, panelházak, bútorok, kórházak stb.), akkor még igen.

Ha a Fideszre érted, akkor nem. Nagyon nem.

2011. júl. 11. 20:41
 14/28 anonim ***** válasza:
41%

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:56

Ez a legnagyobb probléma szerinted?

egy szobor?

2011. júl. 11. 20:42
 15/28 anonim ***** válasza:
29%

18:56

egyetértek

19:00

sajnos én is így látom. a kisfiúcskák felnőttek és rájöttek, hogy a jó öreg komcsiknak igazuk volt.

20:42

nem a legnagyobb probléma, de szerintem annak sem örülnének az emberek, ha egy hatalmas horogkereszt állna ott szálasival. vajon miért. persze minden csak a zsidóknak fájhat.

2011. júl. 12. 09:09
 16/28 anonim ***** válasza:
47%

20:05

"Egyszerűen csak dolgoztak 10-15 éven keresztül és megjött az eredménye."

Az eredménye, mi? Mi volt az? Meglett a balatoni nyaraló? Vagy sikerült szerezni egy raklap bontott téglát? Esetleg a Kovács elvtárs elintézte, hogy kapjatok egy ikervonalat? :)))

2011. júl. 12. 09:33
 17/28 anonim ***** válasza:

"Csak én érzem úgy mintha félig-meddig a Kádár-rendszerben élnénk?"

Nem. Elég szétnézni a GYK-n, és a sok szerencsétlen kommunista Kádár-imádó hozzászólását olvasni, és az időutazás tökéletesen megvalósul.

2011. júl. 12. 09:34
 18/28 anonim ***** válasza:
40%

"Meglett a balatoni nyaraló? Vagy sikerült szerezni egy raklap bontott téglát? Esetleg a Kovács elvtárs elintézte, hogy kapjatok egy ikervonalat? :)))"

Igen,nem,nem.

Az volt az eredménye,hogy 10 év munka után el tudták érni,hogy vezetők legyenek te nagy tudású.

Jól érzem,hogy az előző rendszer alatt téged sem "hagytak" érvényesülni aztán rendszerváltás után szerencséd lett és meggazdagodtál lényegében munka nélkül?

Ha nem így van szólj.

2011. júl. 12. 09:40
 19/28 anonim ***** válasza:

"Az eredménye, mi? Mi volt az? Meglett a balatoni nyaraló? Vagy sikerült szerezni egy raklap bontott téglát? Esetleg a Kovács elvtárs elintézte, hogy kapjatok egy ikervonalat? :)))"

Egy egyszeru,melos is megtudott elni, lakashoz jutott,igaz panel lakashoz,de meg is volt hol lakni.

Egy palyakezdo, ez kb 5-ev utan eltudta erni, persze hitelbol.

Ja, ha nemtudott volna veletlen torleszteni,akkor sem vettek volna el a lakasat.

2011. júl. 12. 10:20
 20/28 anonim ***** válasza:

09:40

"Az volt az eredménye,hogy 10 év munka után el tudták érni,hogy vezetők legyenek"

Húha, vezetők? :)))

Nem értetted a kérdést. Nem azt kérdeztem, hogy milyen beosztásba kerültek, hanem azt, hogy mit értek el. Elérték egy jobban szituált nyugati proli életszínvonalát?

Ha jól értem, a nyaraló megvolt, a telefon nem. Ezek szerint nem érték el.

2011. júl. 12. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!