Egy jobb rendszerben el lehet majd ítélni Oláh Ibolyát és dalszövegíró környezetét feminista izgatás miatt?
:D:D:D:D:D:D
remélem csak viccnek szántad, mert ha nem, akkor kezeltesd magad.
ez nem feminista izgatás, hanem görbe tükör egy jó adag humorral.
Persze gondolom az olyan dalszövegekkel nincs bajod amik a nőket alázzák.
Te is a pasinknak minden szabad, a nőnek kuss felfogás szerint élsz... Remélem nincs feleséged, vagy barátnőd.
De van és nagyon boldogok vagyunk, szeretjük és becsüljük egymást, mert nem egy depressziós, önértékelési zavarokkal küszködő, kisebbségi komplexusban szenvedő, önfejű és akaratos pi*csa, mint mostanság a nők nagy része.
És ezek a nők tényleg nagyon szánalmasak.
Én nő vagyok, mégis azt mondom, hogy undorító ez a dalszöveg.
Elítélve persze ezért nem lesz senki, ennél görényebbek is megsúszták.
Szögezzük azért le, hogy nyilván nem Ibolya írja ezeket a dalokat, hanem valami félig részeg fickó, aki zeneszerzőnek vallja magát. Ibolya meg csak elénekli, ha jót akar magának. Jól megél belőle, én nem ítélem el ezért.
De a dal abszolút provokatív és nem mellesleg hülyeségeket mond... Pl. ki mondta, hogy egy férfi bármit csinálhat, a nőnek kussban kell maradnia? Ezt az ég világon senki nem mondta. Igen, vannak ilyen férfiak, akik ezt várják el a nőktlő, de ezt nem kötelező elviselni. Az a nő, aki évekig csak tűr, az megérdemli, hogy úgy bánjanak vele, ahogy.
Ezek a mai nők kicsit sokat gondolnak magukról. Elvárják, hogy a férfi mindent megcsináljon, főzzön, mosson, takarítson, de persze jól is keressen, lassan még a gyereket is nekik kell megszülniük, a nők meg röühögnek a markukba, aztán pár év múlva sír a szájuk, hogy "a férjemben már nincs semmi férfiasság".
Én azt mondom, hogy mindkét nem fontos, mindegyiknek meg van a maga szerepe a társadalomban. A gond csak ott kezdődik, hogy ezek a szerepek kezdenek eltorzulni és összekeveredni. Nem adok sok időt és a nők raklapot fognak pakolni, a férfiak meg otthon főznek majd...
Hihetetlenül kezd erősödni a női nem, férfiak, kössétek fel a gatyátokat és neveljétek meg kicsit a nőket, hogy tudják, hol a helyük. Persze, csak ha van hozzá tökötök, mert sajna már nem nagyon van. Maradjon a nő nő, a férfi pedig férfi!
10:23
Nagyon egyetértek veled. Tetszik és igazán felüdülést nyújt, hogy ilyen tisztán látó és igazán nőies nők is vannak még, akik kiállnak a valódi értékek mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!