Egy jobb rendszerben el lehet majd ítélni Oláh Ibolyát és dalszövegíró környezetét feminista izgatás miatt?
Ágika86, Madárkám (mert gondolom te is ilyen "emancipunci" vagy)
Én pedig azokat a férfiakat sajnálom, akik veletek összekerülnek. Igazán fájhat nekik, hogy amikor egy kis gyengédségre lenne szükségük a párjuktól, akkor csak egy idegbeteg és férfiként viselkedni próbáló nőt látnak maguk előtt, aki a legkevésbé sem érez semmiféle empátiát vagy sajnálatot (ami egy igazi nőnek nagy erénye) a párja iránt.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:23
Egy ilyen felfogású nő az álmom!!!Abszolút igazat és jókat írtál!!!!30F
10:23!
Ennek az albumnak a szövegét Ibolya írta, ezt 100%ra tudom.
Amúgy nekem a dalszöveg sokkal inkább azt mondja, hogy nem ért egyet azzal a kettős mércével, amit a férfiak és a nők esetében alkalmaznak. Ez nem a különböző szerepek összemosása, hanem az azonos jogok megadása. Lehet valaki nőies, de illessék meg ugyanazok a jogok, mint egy férfit.
25/F
"Lehet valaki nőies, de illessék meg ugyanazok a jogok,"
Mondj egy két ugyanazon jogot,ami megilleti a nőt is...,csak kíváncsiságból kérdem!
Jaj pardon, Madárkám ez már a XXI század. Környezetszenezéssel, erdőirtással, éhínségekkel, stb stb.
Inkább vagyok egy elmaradott bunkó, mint egy divat kozmopolita mint alapesetben te :D
Itt senki sem hím soviniszta, az ilyen viselkedések régen a demokrácia ősatyjának tartott Angliában voltak divatban.
Egyébként nálunk a nőket szavazati jog illeti meg, egyenlő kereset biztosított a számukra, egy nő is lehet orvos, rendőr akár katona is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!