Gondolkodtatok mar azon milyen mas lenne az eletunk, ha meg mindig a regi hatarok allnanak? Kolozsvar, Kassa, Nagyvarad, Pozsony, Arad, Szatmar, Szekelyfold is meg Magyarfold volna.
Szerintem nem ezen múlik, hogy jobb, vagy rosszabb lenne.
Tele lennénk kisebbségekkel, akik ugyanúgy cseszegetnének minket, mint most cigány barátaink, folyton lázonganának és mégjobban nem lehetne tőlük élni. Akkor lennének jók a régi határok, ha az egész Kárpát-medencében magyarok élnének erős összetartozás és nemzeti tudattal. Akkor nagyon erős ország lennének.
Igen, néha szoktam gondolkodni rajta
Utolsónak: és attól vissza fogjuk kapni, hogy te beirkálod mindenhova, hogy MINDENT VISSZA?
de lehet, hogy én vagyoka hazug liberális kommunistahippikizsákmányolózsidócigány :)
Igen, ez egy nagy érvágás volt nekünk, megköszönték szépen, amit a világért tettünk.
Védtük őket töröktől, tatártól, keresztények lettünk, és hát a hála az hála :)
Hát igen, ez engem is zavar!
"De viszont Szekelyfold 95% magyar volt es meg most is 85% Magyar." valami statisztika? link? vagy honnan tudod?
le lehet pontozni, de azért ez nem ilyen egyszerű. akkoriban még más lett volna persze, de ma már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!