Mi értelme ennek az Elvis térnek? Te, hogy gondolod helyes ez?
- Ez a válaszom a 15:52-es, kedves fórumozó társunknak szólt. (Nem vettem észre azt azt követő hozzászólást.)
- 18:07-es kedves válaszolónak: Az általad hallottakra – nem az alámondásra – vissza tudsz emlékezni? Igaz, előbb azt lenne jó tisztázni végre, hogy E. V. Sullivan vagy Elvis szólította fel a nagyérdeműt adakozásra.
Ne szégyelld, ha a TV riporttal megvezettek! Mindnyájan ki vagyunk szolgáltatva.
Erre én is kíváncsi lennék, hogy ki pontoz ilyen okosan:)
Érvet nem tud, hát lepontoz. Így megy ez. 10 IQ alatt ne várj többet.
Nekem nincs bajom Elvis-el
Szép dolog volt,hogy 56-ban gondolt a Magyar hősökre.De azért ott még nem tartott,hogy teret nevezzenek el róla.
Szerintem ezzel pont,hogy szemen köpnek minket mi meg még vigyorgunk és jópofának tartjuk.
Nekem sincs bajom Elvisszel és ha teret neveznek el rólla pont olyan furcsa és természetellenes lesz mint Majakovszij vagy Bajcsizsilinszkij.
Valóban vannak nem kevesen magyarok akik sokkal inkább megérdemelnék , h teret nevezzenek el róluk mit Elvis.
A Moszkva térnek lehet , h egyesek szemében komcsi felhangja van de ha elmész Moszkvába most és ha legutóbb 5 éve voltál ,kiakadsz mert nem ismersz rá!Sok mindennek lehet mondani de nem komcsinak a várost.
Szerintem se lehet az emberek figyelmét egy ilyen kis színes-hírnek mondott gumicsontocska hírrel elterelni a fontos dolgokról.Annyira nem hülyék!
Egyébként ha volna igazság a Földön Elvis élne és az Elvis-imitátorok lennének halottak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!