Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme ennek az Elvis...

Mi értelme ennek az Elvis térnek? Te, hogy gondolod helyes ez?

Figyelt kérdés
Kíváncsiság... :D
2011. márc. 4. 19:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
85%

- Ez a válaszom a 15:52-es, kedves fórumozó társunknak szólt. (Nem vettem észre azt azt követő hozzászólást.)

- 18:07-es kedves válaszolónak: Az általad hallottakra – nem az alámondásra – vissza tudsz emlékezni? Igaz, előbb azt lenne jó tisztázni végre, hogy E. V. Sullivan vagy Elvis szólította fel a nagyérdeműt adakozásra.

Ne szégyelld, ha a TV riporttal megvezettek! Mindnyájan ki vagyunk szolgáltatva.

2011. márc. 5. 18:38
 32/46 anonim ***** válasza:
16%
Jó, netán félrehallok dolgokat, mert megvezettek. De miért vezettek meg? Van értelme ilyent kitalálni? Ugye, hogy nincs.
2011. márc. 5. 18:47
 33/46 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom hogy miért baj ha egy Isten háta mögötti névtelen teret Elvisről neveznek el.
2011. márc. 6. 20:32
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Mi a f*szért pontoztatok le mindenkit, idióta véglények?
2011. márc. 6. 22:27
 35/46 BeerHunter ***** válasza:
6%

Erre én is kíváncsi lennék, hogy ki pontoz ilyen okosan:)

Érvet nem tud, hát lepontoz. Így megy ez. 10 IQ alatt ne várj többet.

2011. márc. 6. 22:31
 36/46 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nincs bajom Elvis-el

Szép dolog volt,hogy 56-ban gondolt a Magyar hősökre.De azért ott még nem tartott,hogy teret nevezzenek el róla.

Szerintem ezzel pont,hogy szemen köpnek minket mi meg még vigyorgunk és jópofának tartjuk.

2011. márc. 6. 23:45
 37/46 anonim ***** válasza:
22%

Nekem sincs bajom Elvisszel és ha teret neveznek el rólla pont olyan furcsa és természetellenes lesz mint Majakovszij vagy Bajcsizsilinszkij.

Valóban vannak nem kevesen magyarok akik sokkal inkább megérdemelnék , h teret nevezzenek el róluk mit Elvis.

A Moszkva térnek lehet , h egyesek szemében komcsi felhangja van de ha elmész Moszkvába most és ha legutóbb 5 éve voltál ,kiakadsz mert nem ismersz rá!Sok mindennek lehet mondani de nem komcsinak a várost.

Szerintem se lehet az emberek figyelmét egy ilyen kis színes-hírnek mondott gumicsontocska hírrel elterelni a fontos dolgokról.Annyira nem hülyék!

Egyébként ha volna igazság a Földön Elvis élne és az Elvis-imitátorok lennének halottak:D

2011. márc. 7. 08:19
 38/46 anonim ***** válasza:
Ha evvel benyalunk akkor heuréka.
2011. márc. 7. 08:34
 39/46 anonim ***** válasza:
30%
Túlreagáljátok az egészet, mintha a Kossuth tér lenne holnaptól Elvis tér. Egy egyszerű kereszteződésről van szó, nem értem, kit zavarna ha a Ferenc körút-Üllői út kereszteződése ezentúl Elvis tér lenne? Vagy a Mom Park előtti kis valami. Nem beszélve arról, hogy a választási lehetőségek nagy része kint van valahol a külvárosban. Ez egy nagyon jó lehetőség Budapest reklámozására, hiszen több külföldi lap és internetes oldal is megemlítette. Fölösleges ebbe mindenféle ideológiákat, szemenköpéseket, konspirációkat látni.
2011. márc. 7. 09:38
 40/46 anonim ***** válasza:
80%
63 % De a vietnami háborút tudomásom szerint nem ellenezte.
2011. márc. 7. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!