Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme ennek az Elvis...

Mi értelme ennek az Elvis térnek? Te, hogy gondolod helyes ez?

Figyelt kérdés
Kíváncsiság... :D
2011. márc. 4. 19:41
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
42%

"Mi értelme ennek az Elvis térnek?"

Az, hogy így most ezzel foglalkozik a tv, a sajtó és ti, a fórumozók. Ahelyett, hogy a megszorításokkal foglalkoznátok. Szépen ki van ez számolva.

Tavaly nyáron volt a NENYI nevű papírcetli, amit ki kellett ragasztani a közhivatalokban. Ti fórumlakók ezen hörögtetek egy hétig. Közben teljesen le lehetett cserélni az állami cégek vezetését és a rendőri vezetőket, anélkül, hogy bárki tiltakozott volna, mert mindenki a NENYI-n hisztizett. Gumicsontok. Így megy ez.

2011. márc. 5. 00:27
 22/46 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 22:52

Miért is ne. Varsóban is van John Lennon utca.

2011. márc. 5. 00:28
 23/46 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 19:57

Miért kell folyton utálkozni és gúnyolódni? Ez alapelv a gyk-n. Az átlag gyk-felhasználó lényege a gúny és utálkozás.

2011. márc. 5. 00:30
 24/46 anonim ***** válasza:
86%

"Miért nem akkor volt ez a herce-hurca?"

Gondolom Demszkynek nem jutott eszébe.

2011. márc. 5. 11:03
 25/46 anonim ***** válasza:
67%

"Az, hogy így most ezzel foglalkozik a tv, a sajtó és ti, a fórumozók. Ahelyett, hogy a megszorításokkal foglalkoznátok. Szépen ki van ez számolva."

Mert az emberek rohadtul elfelejtik az állítólagos megszorításokat, ha Elvisről teret neveznek el. Egy kis ötperces hír miatt mindenki szerint megoldódott minden. Hogyne. Azért ne nézzétek már ennyire hülyének az embereket.

2011. márc. 5. 11:06
 26/46 anonim ***** válasza:
85%

2011-03-04 - 21:38 vagyok

2011-03-04 22:09-nek:

- Megesküszöl, hogy megtéveszthetetlenségig tökéletesen érted a nem célirányos – tehát nem a rádió bemondót, aki mindenki érdekében tagoltan, szépen artikulálta beszél és nem is a kizárólag Neked, telefonban vagy személyesen szóló megszólítást – amerikai angol beszédet, különös tekintettel a Memphis-i dialektusra?

Arra is, hogy eredetiben hallottad a vágatlan felhívást, bejelentést?

Valószínűleg Te is csak a kommentárokat hallottad, 21 évvel – a 23:42-es hozzászóló egy pár évvel ezelőtt T” Napló riportra hivatkozik, akkor legyen 16 éve – a „Rendszerváltás” után!

2011-03-04 22:38-nak:

Egyet nevezz meg, légy szíves Presley „Elég sokat tett azért”-jai közül!!

2011-03-04 22:42-nek:

Gondolom a Napló riport sem a hangalámondás nélküli eredeti, vágatlan szöveget játszotta be – ha bejátszotta – inkább csak beszélt az eseményről!

2011. márc. 5. 13:56
 27/46 anonim ***** válasza:
16%
Képzeld, ha nem is tisztán, de érthetően lehet hallani a felkonferáló Ed Sullivan szavait még az alámondásos verzióban is. Nevetséges, hogy egyesek minden mögött összeesküvéselméletet látnak. Mondd, miért fáj neked annyira, hogy elneveznek egy utcasarkot valakiről?
2011. márc. 5. 14:09
 28/46 anonim ***** válasza:
78%

A legnagyobb tiszteletadás mellett megkérdezem: Ezek szerint Te egy ekkora nyelvzseni vagy, hogy még erre is képes voltál?

Ilyen képességet, tulajdonságot még én sem mertem magamról állítani, pedig szinkrontolmács vagyok.

Arra is kíváncsi lettem, hogy most Edward Vincent Sullivan vagy Elvis Aaron Presley szájából hangzott el a sokat hivatkozott felhívás.

Azt, hogy miért zavar, már úgyis kitaláltad.

2011. márc. 5. 14:54
 29/46 anonim ***** válasza:
13%

ma 13:56! Az "elég sokat tett" vagyok.

Elvis újított a zenében. Meghatározó volt, sokakat inspirált(pl. Beatles).Csak ennyit mondok: Rock and Roll !!!

2011. márc. 5. 15:52
 30/46 anonim ***** válasza:
53%

Gondolj a Nagy Feró jóvoltából - igaz, az eredeti, XX. század eleji szociáldemokrata elképzeléseket picit leegyszerűsítve, így önkéntelenül is elferdítve - megismert szlogenre:

" - 8 óra munka

- 8 óra pihenés (eredetileg alvás)

- 8 óra szórakozás (eredetileg pihenés, kikapcsolódás)"

Te csak a szórakozást emelted ki, s Tarlósék sem ezért az érdeméért akarják post mortal (gyakrabban - de tévesen - használt kifejezéssel posthumus) kitüntetni, illetve elismerni, közterület elnevezésével megjutalmazni.

Arra gondoltam, hogy az általam erősen kétségbe vont jótékonysági felhíváson kívül a munkára és a pihenésre közvetlenül vagy közvetve ható érdemeket tudsz felsorolni!

2011. márc. 5. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!