Mi értelme ennek az Elvis térnek? Te, hogy gondolod helyes ez?
Figyelt kérdés
Kíváncsiság... :D2011. márc. 4. 19:41
11/46 anonim válasza:
Ez csak egy gesztus, nem sok értelme van.
12/46 anonim válasza:
20.16
Valamit félreértettél, mert nem a Moszkva teret nevezik át Elvisre, hanem egy teljesen új részt.
13/46 anonim válasza:
Ráadásul Elvis 1957-es "hőstettét" erősen kétségbe vonom, vagyis nem hiszem el.
Messziről jött ember 54 év után azt mond/hat?/, amit akar!
Miért csak 21 évvel a "Rendszerváltás" után hallottunk erről először??????
Nagyon gyanús!!!!
Valaki óriási erkölcsi tőkét akar kovácsolni ebből e kétes értékű /ál/hírből!!!
14/46 anonim válasza:
Akkor nyilván szerinted a korabeli felvételek mind hamisítványok, kerítettek egy csomó hasonmást, és eljátszották vele. Persze.
15/46 anonim válasza:
Ha nincs Elvis, akkor nincs Beatles, Rolling Stones meg a többi sem. Elég sokat tett azért, hogy ne zavarjon egy róla elnevezett tér.
16/46 Dick Esmen válasza:
Na legyen már John Lennon tér.
1.világbéke
2.zene
Na,akkor róla is lesz tér?
17/46 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne, hogy miért pont most került elő ez a felvétel?? 55 évvel a forradalom után?? Vagy, hogy került ez most elő hirtelen a felvétel??
2011. márc. 4. 23:24
18/46 anonim válasza:
Nem most került elő, volt már pár éve a Naplóban.
19/46 A kérdező kommentje:
2011-et irunk...
2011. márc. 5. 00:12
20/46 A kérdező kommentje:
Amúgy a 23:42-re válaszoltam... Írta, hogy pár éve volt a Naplóban... és arra kérdeztem rá...
2011. márc. 5. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!