Jót teszünk a magyar szakmunkástanulóval, ha nem tanul a jövőben szépirodalmat?
Egyet???
Akkor itt a másik ugyanabból a kommentből:
"Kb ha ma élnének az összes költő egy emós lenne"
Tényleg az összes költő egy emós lenne???
A mondat helyesen:
Kb ha ma élnének az összes költő mind emós lenne...
Én már írtam ellenvéleményt... Ott van a 4. oldal közepén... Itt csak rámutattam egy hibára... És azért, mert az emberek 90%-a hibázik, attól a hiba hiba marad, és nem lesz felmentő körülmény... Az emberek X%-a lopott már... Attól még bűn...
Nem ellened szól személy szerint, csak arra akartam rámutatni, hogy az analfabetizmus most is erősen jelen van... Nem azért, mert az emberek nem tudnak olvasni, hanem azért, mert nem értik, amit olvasnak...
Ilyen jót rég nevettem Black.
Mókásak vagytok együtt.Fel kéne lépjetek evvel a műsorral!
Az is aranyos , h a "helyett" szót egy tével írtad:)
A perzsa szőnyegekben mindig van egy két hiba. Akarattal teszik bele mert tökéletes csak Allah lehet:)
Mert ugye szépasszonyba kicsi hiba nem zsámít:)
Sándor 417...
Ott a pont... De látom Te is tartod azt az egy hibát...
De azért örülök, hogy jó kedved lett... Nekem is az van... Csak tartson ki a nap végéig...
Az utolsó hozzászólók rossz irányba vitték a témát, nem értették meg a problémát. Mint ahogy nem értették meg a téma elején felszólaló szakmunkások sem, akik feltehetően fellélegeznek, számukra mindössze egy nyűggel kevesebb lesz.
Kósa András Meglopott iskolákról írt, M. Kundera valami hasonlóról A nevetés és a felejtés könyvében, s talán Márainál olvastam még arról, hogy a nemzeteknek védekeznie kell kultúrájuk kiüresítése, megsemmisítése ellen. A magyar irodalomnak köszönhetjük, hogy lehetővé tette, elmélyítette az ember erényeinek, hibáinak megismerését, a történelem belülről való látását, amitől még ha észrevétlenül is, de mégiscsak formálódtunk.
Akik miatt írtam, még nem ismerték fel, hogy róluk van szó, pedig ők lesznek a kifosztottak.
így van.
Épp ma történt , h átmentem a szemközti ABC be és az elárusító kislányok , javában panaszkodtak, h a 2 alkalmazottra van 3 könyvelő egy ügyvezető és 2 tulajdonos főnök.Na mondom ;Olyanok vagytok már mint Nemecsek!
Értetlenül néztek rám, mert fogalmuk sem volt róla ki is az a Nemecsek.
Mikor mondom h;Pál utcai fiuk, akkor az egyiknek rémlik valami mintha lett volna az kötelező olvasmány ;- Tök jó volt mert mindenki másolta tovább, a másikról és közben alakult a ...mi is ?
Kisegítem -történet? -Ja a sztori és végén már egész más lett mint az elsőnél volt ,aki szintén másolta valahonnan...-meséli felderülve, én meg nem látok mást csak nagy szomorú sötétséget ami árad és fojtogat.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!