Fideszesek, hol vannak az ígért munkahelyek?
Én jobbikos vagyok, nem "baloldali". Azért szavaztam többek között a Jobbikra, mert a Fideszben már akkor sem bíztam nagyon. Most úgy néz ki, hogy az aggályaim 100 százalékosan beigazolódnak: nincsenek új munkahelyek, sőt még többen vannak állástalanok (én diplomás munkanélküli vagyok jelenleg), és a közbiztonság sem javult.
Szóval mi erről a vélemémyetek?
Látom, péntek óta új válasz nem érkezett. Honnan lehetnének új munkahelyek? Lássunk néhány javaslatot:
Az egykulcsos személyi jöv. adó alapvetően rossz, hiszen ezáltal a gazdagoknak jóval több marad, mint a szegényeknek. Ezért vissza kell térni a többkulcsos adózásra. Ezt javasolta Vona Gábor is az évértékelőjében:
Ezáltal több pénz is befolyna az államkasszába, ami által már lehetne új munkahelyeket termelni.
Fogy a lakosság. Ezért be kéne vezetni a gyermektelenségi, egyedülállósági adót. (Természetesen csak azokra kéne kivetni, akiknek már a minimálbért jóval meghaladja a fizetésük!) Az így befolyt összegből szintén lehetne új munkahelyeket termelni, és többen is vállalnának újból gyermeket.
Ugyanakkor a családi adózást is be kéne vezetni, amit Vona szintén kifejtett a feni évértékelőjében.
A "kánaán" csak úgy tudna eljönni , ha SENKI nem szavazna se az MSZP -re se a FIDESZ -re .
Most már végre elmehetnének nyugdíjba a "nagyokosok" és jöhetne a fiatalság megújult erővel és talán új (ne adj isten jó/jobb) gondolatokkal .
De amíg akármelyik régi nagy párt bejut a parlamentbe addig az ország csak tovább megy a csőd felé ...
Szerencsére egyre kevesebben vannak a régiekből (MDF , SZDSZ , MIÉP stb. már kihullott) , de még ennek a 2 nagy pártnak is le kéne morzsolódniuk és végre takarodniuk a francba .
Remélem 4 év múlva egyik se jut be a parlamentbe , de erre pont annyi esélyem van mint megnyerni a lottót ...
amekkora szart hagyott az előző kormány, az alapján kell még egy kis idő a változásra, de inkább jó sok...
egyébként a média törvényt, meg a korkedvezményes nyúgdíjas katonák nyúgdíjának visszavételét én is faszségnak találom, ilyenkor bánom hogy nem a jobbikra szavaztam...
Egy LMP-s javasolta, hogy a cigányokat állítsák be hivatalos katonáknak, mert Amerikában is működött a feketékkel.
Mennyi is a száma a felnőtt cigány férfiaknak? Egy pár meg is van az egymillió új munkahelyből :)
Jobbikosok, mi a véleményetek erről, a c...-ok fogják védeni a zs...-at a magyar adófizetők pénzén?
Az amerikai fekete katonákkal is vannak gondok. Amúgy nem tartom rossz ötletnek.
A kérdésed viszont, ami az izraelitákra vionatkozik, már alapvetően rosszul van feltéve.
"Egy LMP-s javasolta, hogy a cigányokat állítsák be hivatalos katonáknak, mert Amerikában is működött a feketékkel. "
Ja. És támadjuk meg Romániát, nem? Ha győzünk akkor miénk Erdély. Ha nem, akkor miénk Magyarország.
"diplomás munkanélküli vagyok jelenleg"
Mérnök vagy valami büfészak?
"Ja. És támadjuk meg Romániát, nem? Ha győzünk akkor miénk Erdély. Ha nem, akkor miénk Magyarország."
A "miénk" alatt az LMP-seket érted?
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!