Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretnek gyűlölködni a...

Miért szeretnek gyűlölködni a magyarok?

Figyelt kérdés

Nem értem mi köze az érzelmeknek a politikához.Mért ennyire túlfejlett a magyarok kritikai érzéke?

Az jó ha utálhatunk lenézhetünk másokat? Attól nő az önbecsülésünk és a népszerűségünk?

2011. febr. 4. 09:38
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Igen mert egységben az erő.

Ösztönös náluk ez.A tudatosság jelei igen ritkán fedezhetők fel a cigányoknál.Saját magukból indulnak ki és ezért félnek.Amikor egyedül van egy cigány sok magyar közt előadja a szerencsétlen szánalomra méltó jó gyereket,de amint többen lesznek próbálják terrorizálni akiket gyengének látnak.

Teljesen rossz mintákat hoznak otthonról és nem törődnek a tetteik következményeivel.Fokozott emócióval élik meg az életet. Hideg fejjel reálisan gondolkozni igen kevésnek sikerül közülük.

De meg kell említeni , hogy vannak kivételek .Ismerek istenfélő ,külföldön dolgozó szorgalmas és tisztelettudó cigányokat is akikben meg lehet bízni.

De a lehetőséget akkor sem lenne szabad megadni nekik, hogy törvénytelen dolgokat tehessenek büntetlenül. A bebörtönözés nem megoldás mert ott ők vannak többen és nem elég elrettentő számukra.

A bajok eredője a szociális helyzetük amibe ők sodorják saját magukat.Megvannak a lehetőségeik a tanulásra még alkalmi munkákat is találnak de a becsületük igen hamar kitelik általában.De van olyan is amelyik megállja a helyét és nem hallgat a tesókáira és nem csinál hülyeségeket.

Az iskolában kezdőnek a bajok mert nem sajátítják el a tanulási technikákat.Nem tudnak tanulni .Ha alapjában érdeklődő jófejű is a cigánygyerek , otthon nem ambicionálják , sőt inkább lebeszélik és lenézik egymásközt azt aki próbál normális tagja lenni a társadalomnak.

Lesznek még bajok velük.

Ezt a választ te írtad.

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 01-27 10:50

Erről ez a véleményem. Átmásoltam egy nem túl régi hozzászólásom.

Nagyon bízom benne én is megoldódnak ezek a problémák mert máris sokkal nagyobb a baj velük mint amilyen ráérősen tárgyalgatnak erről a vezetők.

2011. febr. 5. 16:40
 32/38 anonim ***** válasza:

"A buta ember alltalanosit!"

"Mar az ovodaban kirekesztik,bantjak a roma gyerekeket."

:DDDDD

Ennyit az általánosításról.

2011. febr. 5. 19:40
 33/38 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Mentek a zöldek majdnem mindenkinek.

2011. febr. 5. 23:44
 34/38 anonim ***** válasza:

19.40-es

Nem azt mondtam hogy MINDENKI bantja a roma gyerekeket!

Azt mondtam,hogy bantjak oket!Es ez szemelyes tapasztalat!

No nem,nem vagyok cigany!De emlekszem meg a budos ciganyozasra,te cigany vagy nem jatszom veledre!

Tanulj meg szoveget ertelmezni es utana rohogj!

2011. febr. 6. 20:06
 35/38 anonim ***** válasza:

"Tanulj meg szoveget ertelmezni es utana rohogj!"

Te tanulj meg fogalmazni, az írásodból egyértelműen az derül ki, hogy mindegyiket bántják. Ha pedig h.ülyeséget írsz és mégsem bántják mindegyiket (persze a legtöbb cigánygyerek nem is jár iskolába, óvodába meg pláne),akkor megint csak oda lyukadunk ki, hogy nem a környezet hibája az agresszivitásuk és devianciájuk. Erről ennyit!

2011. febr. 7. 09:27
 36/38 anonim ***** válasza:

Kedves utolso!

Te beszelsz agresszivitasrol!:D:D

Mikozben folyamatosan gyulolkodsz!

Azt javaslom,mielott masokat sertegetsz,nezz mellyen magadba!Te sem vagy kevesbe agressziv azoknal,akiket eppen bantasz!

2011. febr. 7. 21:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Hát, ha már azt állítod, hogy sértegetlek, akkor itt van. I.dióta vagy. Nincs igazad, ezért az utolsó, amit megtehetsz, hogy megpróbálsz gyűlölködőnek beállítani. Ennek ellenére én még egy idős asszonyt sem (és cigányt sem) vertem agyon 200 Ft-ért. Az ellenkezőjére sajnos naponta tucatjával van példa. Sajnálatra méltó a próbálkozásod, de vedd már észre, hogy egyik állításodat ütöd agyon a másikkal. És ezt a nevetést kár erőltetni, ismerem a "fajtádat", gondolom megöl az ideg.
2011. febr. 8. 09:09
 38/38 anonim válasza:
a turáni átok miatt
2011. márc. 27. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!