Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretnek gyűlölködni a...

Miért szeretnek gyűlölködni a magyarok?

Figyelt kérdés

Nem értem mi köze az érzelmeknek a politikához.Mért ennyire túlfejlett a magyarok kritikai érzéke?

Az jó ha utálhatunk lenézhetünk másokat? Attól nő az önbecsülésünk és a népszerűségünk?

2011. febr. 4. 09:38
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
71%

Megkérdeztem erről pár magyart:

- egy 40 éves plébánost,

- egy 30 éves énektanárnőt,

- egy 6 éves kisfiút

- egy 80 éves asszonyt

Tulajdonképpen nem is értették a kérdést.

Behatárolnád, kik azok a "magyarok", akikről te beszélsz?

2011. febr. 4. 09:43
 2/38 anonim ***** válasza:
96%
Mire gondolsz? Fejts már ki légyszíves. Vagy valami hivatalos statisztikát mutass fel, különben még azt gondolom, hogy a levegőbe beszélsz.
2011. febr. 4. 09:46
 3/38 A kérdező kommentje:

Ahogy itt olvasgatom a válaszokat merült fel bennem ez a kérdés.

Látom h balos az érzelmük 1eseknek.Vajon mitől nőtt ki nekik olyanra?:)

Mire ezek nagy indulatok? Kampány van most is?

A lenézést meg mindennap tapasztalhatod te is abból ahogy beszélnek egymással.Vannak sokan akiknek a fejük legmagasabb pontja az orruk hegye és így bele lehet látnia fejükbe .Ahol csak azt látni ,h nincs más csak a sötétség.A sötétség pártfüggetlen?

A kritika pedig szerintem másokkal szemben addig nem ér semmit amíg meg nem mutattuk , h jobban csináljuk.

Az meg tényleg jópofa amikor úgy kritizálnak egyesek másokat, h közbe saját magukkal annyi elvárásuk sincs , h normálisan leírják a kritikai észrevételeiket:)

2011. febr. 4. 10:11
 4/38 anonim ***** válasza:
91%

Én értem, h mire célzol.

De azért meg kell nézni mondjuk a cigányokat, élj köztük mondjuk 1 hónapig, lehet, h utána más lesz a felfogásod.

2011. febr. 4. 10:11
 5/38 anonim ***** válasza:
95%
És egyébként a magyar sem irigyebb nemzet, van mindenhol mindenféle ember.
2011. febr. 4. 10:13
 6/38 anonim ***** válasza:
59%
Olyan h.ülyeségeket írsz össze-vissza, nem is értem, hogy mit akarsz. Miből szűrted le az első 2 válaszból, hogy "balos" az illető? Én a 2. válaszoló vagyok és inkább jobboldali érzelműnek tartom magam.
2011. febr. 4. 10:28
 7/38 anonim válasza:
Valószínűleg az a baj, hogy az emberek többsége anyagi gondokkal küzd. Feszültek és frusztráltak. Ettől olyan ingerültek is, és türelmetlenek egymással. Ha jobb volna az emberek pénzügyi helyzete, ha stabilabb lenne a megélhetés, ezek a mindennapos súrlódások is megszűnnének.
2011. febr. 4. 10:35
 8/38 anonim ***** válasza:

"A lenézést meg mindennap tapasztalhatod te is abból ahogy beszélnek egymással.Vannak sokan akiknek a fejük legmagasabb pontja az orruk hegye és így bele lehet látnia fejükbe .Ahol csak azt látni ,h nincs más csak a sötétség."

Én igazán nem akarlak bántani, de mintha ez is lenézés lenne. Ha te mások fejében csak a sötétséget látod... Miért nem azt látod, hogy egyszerűen más a véleménye, mint neked?

"A sötétség pártfüggetlen?"

Igen, az. Sőt, szinte pontosan ugyanannyi sötét ember van az egyik oldalon, mint a másikon. Tudod, mint a sakkban. :-)

Szóval a kulturált vitatkozáshoz meg kellene már tanulni, hogy a másik nem hülye, nem szemét, nem hazaáruló, nem gazember, csak azért, mert máshogyan látja a világot, mint mi. Egyszerűen csak MÁS A VÉLEMÉNYE. És ezt jó lenne elfogadni - különben hogy is várhatjuk el tőle, hogy ő is tiszteletben tartsa a mi véleményünket?

Pedro

2011. febr. 4. 10:38
 9/38 A kérdező kommentje:

A cigányokkal kapcsolatban igazad van.Bár soha ne felejtsük el odatenni h tisztelet a kivételnek.

Rendelésre készítek dolgokat és rendeletek már nálam cigányok , olaszok , szlovák, kínai,német és nagyon sok román a magyarokon kívül.

A cigány ha tiszteled(embernek járó alaptisztelet)meg tudja adni a tiszteletet ezen kívül nagyon hálás és nagyvonalú.

Az olasz rosszabb mert , fizetéskor laza de az elvárásai pontosak.

Tóttal ki lehet jönni korrekt módon 3 lépés távolságból.

A kínait nem érdekli mennyibe kerül ha tetszik neki de ha nem adhatod ingyen is.

A román soha nem szól bele a szakmádba ,többnyire jámbor és rendesen fizet.Tisztelet tudó istenfélő és szociálisan érzékeny.

Na a magyarok amit rendeznek az nem normális :)):okoskodnak , huncutkodnak,arcoskodnak ,alkudoznának garason is ,megkérdőjelezik a tisztességet , tudást és nem érdekli őket az se ha éhen döglök csak neki legyen meg olcsón , h még ő is ki tudja fizetni. Mégis legtöbbször érzelmi alapon döntenek .

2011. febr. 4. 10:50
 10/38 A kérdező kommentje:

Pedrónak igaza van most is.

De a vádjai alaptalanok mint ahogy a többieké is.

Azt szeretném tudni mi köze az érzelmeknek a jobb vagy a baloldalhoz.Amikor utána nézünk kicsit és nagyjából láthatjuk mit várhatunk el egyik vagy másik párttól akkor a mi szemszögünkből a kedvezőbb programmal rendelkezőre szavazunk .És ennyi.Ettől még nem kellene beleérzelmesedni:))

A másik embernek az ő szempontjaiból más a véleménye és ezt lehet tolerálni .De nem kellene ezért utálni!!

Vagy mégis .? Erre várnék érveket , h miért?

2011. febr. 4. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!