Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretnek gyűlölködni a...

Miért szeretnek gyűlölködni a magyarok?

Figyelt kérdés

Nem értem mi köze az érzelmeknek a politikához.Mért ennyire túlfejlett a magyarok kritikai érzéke?

Az jó ha utálhatunk lenézhetünk másokat? Attól nő az önbecsülésünk és a népszerűségünk?

2011. febr. 4. 09:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Az ember attól ember , hogy tud az érzésein uralkodni és ha valami zavarja akkor keresi a megoldást nem pedig útálkozik."

Így van, és? Háború van az országban? Vagy most ezt mire érted? És az baromság, hogy az utálatra keresed a megoldást, legfeljebb nem mutatod ki. De attól még az érzés benned ugyanúgy megmarad.

2011. febr. 4. 16:33
 22/38 anonim ***** válasza:

"Szerintem a szerelem sem olyan , h ránézünk valakire és sity-suty minden racionalitást mellőzve szeretjük(kivéve a mexikói filmsorozatokat:)"

Ezzel csak azt igazoltad, hogy az utálatnak sokszor bizony van alapja. Általában nem a jóravaló becsületes embereket szokás utálni.

2011. febr. 4. 16:36
 23/38 A kérdező kommentje:
Nem utálatnak inkább szánalomnak mondanám amit érzek amikor látom , hogy mocskolják itt egymást az emberek , nagy bátran név nélkül ,pártok iránt érzett érzelmek miatt.
2011. febr. 4. 17:04
 24/38 anonim ***** válasza:
A többség nem gyűlölködik, csak fel van háborodva. Csodálkozol ezen? Egy megcsonkított, kirabolt, megköpdösött, megrugdosott, tönkretett nemzetben csodálkozol, hogy van felháborodás? Naponta mocskolnak minket. Felháborodni csak másnak szabad?
2011. febr. 4. 19:39
 25/38 anonim ***** válasza:

A kerdezonek maximalisan igaza van!Tanuljatok tole!

Bolcs ember!Orulok hogy feltetted ezt a kerdest!

2011. febr. 5. 00:07
 26/38 A kérdező kommentje:

00,07

thx

Akkor utálnom kellene azt aki másképp lát dolgokat , mert más helyzetbe van és másképp szocializálódott?Akkor csak az a igaz amit én gondolok és másokat meg sem szabad hallgatni mert úgyis csak félrevezetnének és ÉN különben is sokkal okosabb vagyok?Ja és ha nem kapom meg a zsannamannát azt ami szerintem nekem alanyi jogon jár akkor hisztizek gyűlölködök ? Ez lenne a helyes?

Mert nekem eddig kb ez a hozzáállás jött le itt.

2011. febr. 5. 09:27
 27/38 anonim ***** válasza:

"A többség nem gyűlölködik, csak fel van háborodva. Csodálkozol ezen? Egy megcsonkított, kirabolt, megköpdösött, megrugdosott, tönkretett nemzetben csodálkozol, hogy van felháborodás? Naponta mocskolnak minket. Felháborodni csak másnak szabad?"

Az a baj, hogy mindenki a múlt gyötrelmeivel meg a politikával van elfoglalva. Ideje lenne már emelt fővel élni mindenkinek az életét és nem törődni a sok hülye, uszító médiával, politikussal. Olyan életet élni, ahol szabadidőnket olyan dolgokkal töltjük, amikben örömünket leljük egymagunk, vagy csoportosan (és most kivételesen nem a gruppensexre gondoltam :D)

Styloo voltam.

2011. febr. 5. 10:59
 28/38 anonim ***** válasza:

"Akkor utálnom kellene azt aki másképp lát dolgokat , mert más helyzetbe van és másképp szocializálódott?"

Kedves Kérdező!

Idáig udvarias voltam, eztán nem leszek. Ha szerinted az a t.etvedék csürhe, amelyik agyonveri valaki 81 éves édesanyját, csak azért, mert merészelt szólni, hogy ne menjenek be a kertjébe "másképp szocializálódott", akkor azt kell, hogy mondjam, hogy Te nem bölcs vagy, hanem egy i.dióta, aki nem lát tovább az orránál. Megkockáztatom azt is, hogy a minimális empátia is hiányzik belőled azokkal szemben, akik ilyen és ehhez hasonló borzalmak áldozatai. Ülj csak a kis biztonságos környezetedben és oszd onnan az észt, és fikázz le mindenkit, aki a való világban él. Gratulálok! Nem beszélve arról, hogy a válaszaidban mást sem csinálsz, mint utálkozol azok felé, akik másképp látják (vagyis inkább látják) a dolgokat.

2011. febr. 5. 14:16
 29/38 anonim ***** válasza:

14.16-os!

A buta ember alltalanosit!

Ha egy honfitarsunk buncselekmenyt hajt vegre,akkor kezdjem el utalni a magyarokat??Mert sajnos kozottunk is akad boven gazember!A ciganykerdesben pedig reszben mi is felelosek vagyunk...Nezz vissza a multba!Mar az ovodaban kirekesztik,bantjak a roma gyerekeket..Megis,mit gondolsz milyen felnott lesz abbol a gyerekbol,aki allando flusztracionak van kiteve??Ebbol a jobbikos agymosasbol total elegem van...Senki nem hajlando onalloan gondolkozni..Egy kis empathia szugsegeltetik hozza!Persze!Mi sosem vagyunk felelosek semmiert,mindig mas a hulye,nem mi!Undorito dolog altalanossagban beszelni egyes nepcsoportokrol!Te mit szolnal hozza,ha egy magyar botranyt csinalna a nagyvilagban,es a vilag kirekesztoen banna velunk?Ezen mindenki gondolkozzon el!

:DMost azon rohogok,hogy az oszintesegem miatt mindig lepontoztok..De pont leszarom!:D Lehet ismet lepontozni!

2011. febr. 5. 14:35
 30/38 anonim ***** válasza:

"A buta ember alltalanosit!"

Akkor úgy néz ki, hogy Európa-szerte megtaláltuk az egyetlen okos embert a személyedben. Tudod én azt tartom butának, aki nem hajlandó bizonyos dolgokat belátni, annak ellenére sem, hogy a bizonyítékok, számadatok, hivatalos statisztikák ott vannak az orra előtt. Szoktam tájékozódni a világ dolgaiban, és csak hogy tudd, minden EP ülésen napirenden van a cigánykérdés. Nem a tót, nem a szerb, vagy a horvát kisebbséggel van sehol probléma Európában, hanem a cigányokkal. Inkább ezen kéne elgondolkodni. És olyan sületlenségeket ne írj, hogy az óvodákban, iskolákban a roma gyerekeket vegzálják, mert ez pont fordítva van. Szülő vagyok én is és az ismerőseim is. Gondolom nem hallottál pl. a kerepesi demonstrációról sem, ahol a szülők azért tiltakoztak, mert tele lett a hócipőjük a gyerekeiket bántalmazó, meglopó, tanulni nem hagyó cigánygyerekekből. Kicsit tájékozódj a világ dolgaiban mielőtt azt gondolod, hogy mindenki vaktában "általánosít", Tudod, ha egy kiló krumplit veszek, aminek a 90%-a rothadt, akkor nyugodt szívvel állíthatom, hogy rothadt krumplit adtak el nekem.

2011. febr. 5. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!