Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szeretnek gyűlölködni a...

Miért szeretnek gyűlölködni a magyarok?

Figyelt kérdés

Nem értem mi köze az érzelmeknek a politikához.Mért ennyire túlfejlett a magyarok kritikai érzéke?

Az jó ha utálhatunk lenézhetünk másokat? Attól nő az önbecsülésünk és a népszerűségünk?

2011. febr. 4. 09:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Na akkor az én érvem. Én kifejezetten utálom ezt a marha nagy liberalizmust, amit az utóbbi időkben ráerőltetnek szinte mindenkire. Nem az a gond, ha valaki meleg, hanem az, ha azt állítja, hogy ez normális. Továbbá az, hogy úgy alakítják mindenki életét, hogy igenis más is annak lássa (ha nem, akkor sz.emét homofób). Amit bevezettek az óvodai gyakorlatba (nincs anya és apa, hanem 1-es szülő és 2-es szülő)olyan szinten felháborít, hogy legszívesebben kitekerném a nyakát annak, aki ezt kitalálta. De ezt érdekes módon nem tartja senki szélsőségesnek.
2011. febr. 4. 11:08
 12/38 A kérdező kommentje:

Volt erről az óvodai mizériáról kérdés itt. Olvastam és egyetértek veled.A homoszexualitással akkor van baj amikor az ember arcába tolják abnormáliságukat.Undorító és baj ,hogy büntetlenül megtehetik.

Szerintem nem utálni kell akkor sem őket hanem jól eldugni, mert szégyen a homoszexualitás és az összes ilyen aberráció.Csak még az a gond,h amikor tiltanak valamit ,annak akkor lesz több híve.

2011. febr. 4. 11:33
 13/38 anonim ***** válasza:
Na de ezért van az utálkozás, mert folyton ott vannak bizonyos dolgok a képemben. Mással is így van az ember. Ha éjjel nappal ugyanazt a számot adják a rádióban és mást sem hallasz, akkor persze hogy megutálod. A cigányokat is ezért utálják, mert állandóan a sz.emét dolgaikról hallasz, és nem is kell sokszor konkrétan tudnod, hogy ki csinálta, akkoris rájösz, hogy "na vajon ki tette". Mit gondolsz miért erősödött az utőbbi időben a jobboldal? Mert a ballal mindenkinek tele lett a cipője. Ezért nem tetszik, hogy sokan ki vannak akadva a Jobbikra. Ja kérem, ezt a baloldalnak köszönjék meg. Milyen érdekes eddig nem volt ilyen nagy igény a hasonló pártokra. Lásd, a MIÉP is kiesett anno a parlamentből.
2011. febr. 4. 11:53
 14/38 anonim ***** válasza:
50%
Ebben az országban a cigányok gyűlölködnek.
2011. febr. 4. 12:26
 15/38 A kérdező kommentje:

Igazatok van , de szerintem akkor sem utálkozni kell hanem amikor problémák vannak a megoldásukra illene koncentrálni higgadtan , tiszta fejjel ,áttekintve a lehetőségeket és kiválasztva az ideálisabbat.Megkeresni a szakembereket hozzá és az anyagi fedezetet és megválósítani.Úgy kicsiben mint nagyban.

Mindenütt vannak problémák mégsincs ez a gyűlölködés

indulatoskodás. Amikor nem teszik valami , ki lehet fejezni a meglátásunkat normálisan ,érvekkel ne adj isten számokkal alátámasztva . De itt többnyire nem az megy hanem a fújjolás , hőbörgés na meg a -könyörgöm akasszuk fel.

2011. febr. 4. 12:55
 16/38 anonim ***** válasza:
Az utálat egy érzés, hiába mondod valakinek, hogy ne utálja a másikat, ha már az érzés benned van, akkor nem tehetsz ellene semmit. Tudod, a szerelem is ilyen. Az emberek sok mindenen szeretnének változtatni, amin nem lehet, ilyenek az érzések. Tudod egyedül min lehet változtatni? Az érzéseket kiváltó cselekedeteken.
2011. febr. 4. 14:15
 17/38 anonim ***** válasza:

"Az jó ha utálhatunk lenézhetünk másokat? Attól nő az önbecsülésünk és a népszerűségünk?"

Szociálpszichológiai értelemben igen! Ha lenézel valakit, nyilván azért teszed, mert magasabb rendűnek tartod magad. ez nem magyar sajátság, ilyen az emberiség. A kérdés az, hogy ezt ki mennyire tudja (akarja) kontrollálni!

2011. febr. 4. 14:29
 18/38 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, összes kommentedből a gyűlölködés árad, tehát azt mondom, kérdezd meg magadtól ezt a kérdést.
2011. febr. 4. 14:34
 19/38 A kérdező kommentje:

Szerintem a szerelem sem olyan , h ránézünk valakire és sity-suty minden racionalitást mellőzve szeretjük(kivéve a mexikói filmsorozatokat:)

Az ember attól ember , hogy tud az érzésein uralkodni és ha valami zavarja akkor keresi a megoldást nem pedig útálkozik.

Igen gyenge intellektusról tesz tanúbizonyságot az aki csak a benyomásaira és az érzületeire hallgat. Főleg ha itt névtelenséget kihasználva indulatoskodik és evvel további indulatokat gerjeszt.

2011. febr. 4. 14:45
 20/38 A kérdező kommentje:

14.34

Nincs igazad.

De belátom nem teszik nekem ez a szétszakadás ami van és nem örülök amikor gyűlölködnek és lenézik egymást honfitársaim , olyan dolgok miatt amiért szerintem nem kellene.Mert higgadtan is lehet nagyzási allűrök nélkül megbeszélni megoldásra váró problémákat.

Attól ha lenézel valakit és téveszmékben kóborolsz nem vagy több csak népszerűtlenebb:))

2011. febr. 4. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!