Mi az, ami a legkevésbé tetszett a Fidesz elmúlt 9 hónapos politikájában?
Azokon felül,amit Kamumail írt:
Az Alkotmány Bíróság jogkörének megnyírbálása
A visszamenőleges hatályú adóztatás
A Költségvetési Tanács megszüntetése
A folyamatos hazugság,mellébeszélés
A jogállam megszüntetése
Azoknak pedig,akik a felelősségre vonást reklamálják:
Csak az vonhat felelősségre bárkit is,aki maga tiszta!
Nem csak az elmúlt 8 év felelőseit kellene felelősségre vonni,hanem minden politikust és milliomos-milliárdost az elmúlt 20 évből! Kezdve a Fidesszel!
Hogy bírálhatna pl. Orbán bárkit,amikor a csóró egyetemistából 20 év alatt több milliós ingatlanokkal,földekkel stb. rendelkező ember lett.
De lehetne folytatni a többiekkel is. Akár azokkal a Fideszesekkel is,akik az elmúlt ciklus alatt az önkormányzatok vezetői voltak.
"A jogállam megszüntetése"
Az még nem szűnt meg!
Mielőtt bárki le fidesz szavazózna engem, ki kell, hogy ábrándítsam :) De lenne egy pár hozzászólni valóm.
- A benzinárak magasságáról nem a kormány tehet, persze csökkenthetné ezt jöv. adó mérséklésével, de nem teszi, mert így is nagy a hiány és az adósság.
- Legjobban a jogállam megszűntetésén kacagtam, szerintem ez nevetséges.
- A költségvetési tanács megszűntetése, meg miért olyan nagy tragédia? Valaki látott változást az életében, hogy nincs ktg.vetési tanács?? Kérem jelentkezzen :)
- A nyugdíjak ellopásán is mosolygok. Az a pénz SOHA nem volt a tied, csupán személyesítve lett a befizetésed fele (mert ugye a másik fele az államhoz ment). Ezt az összeget, amit bevonnak a rendszerbe nem vész el, hisz ezt az állam részedről teljesen befizetett nyugdíjjátulékként fogja tekinteni. Együttérzek azokkal, akik ezt nehezen viselik, de szó sincs lopásról.
- A médiatörvényen módosítani és pontosítani fognak, szerintem az egész egy felfújt színjáték volt, egy fal, amit a baloldal sebezhetőnek talált és meg is támadta.
- Mi magyarok miért csak a rossz oldalát nézzük a dolognak és miért nem látok olyan kérdéseket, hogy "mi tetszett a ....??"
- Miért hőbörögnek sokan olyan dolgokon, amelyek az ő életét semmilyen körülmények között nem érintik? Csodálkozva néztem, hogy amíg mi itt az alföldön térdig járunk a vízben, az egész ország a Médiatörvénnyel volt elfoglalva.
De a kérdésre is válaszolok:
- Az elszámoltatás hiánya.
- Nagyképűsködés
- Népszerűtlen, felesleges intézkedések
Ami tetszett:
- 10%-os TAO
- Kettős állampolgárság
- Szabad párlatkészítés
- 16%-os SZJA
stb...
nem futok neki végigelemezni a sok hülyeséget, de azért egy apró észrevétel:
"de nem teszi, mert így is nagy a hiány és az adósság. "
ha olyan k.vanagy, akkor miért is csökkentik a jómódúak adóját és adnak többet nekik? hm?
akkor adjanak többet mindenkinek, jah, hogy nincs egyenlőség, tudom..
- Médiatörvény bevezetése
- Zsidósággal való túlzott kapcsolattartás
- Elszámoltatás
- ....
A Törvényhozás nulla.. 2/3 miatt az ellenzék sem tud érvényesülni.. Főügyész leváltása (9évre) amit újabb 2/3 fog tudni majd leváltani..és persze a médiatanács 5fős tagja akik ugyancsak fideszesek..
Még sorolhatnám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!