Mi fog történni, ha a "magyarok" lesznek kisebbségben a romákkal szemben?
Annyira szaporodnak a romák,hogy reálisan el lehet képzelni,hogy már csak pár év és a romák lesznek többségben a "magyarokkal" szemben,akkor mi leszünk a kisebbség.
Komoly aggodalmat kelthet,hogy ez a kérdés itt lóg a fejünk felett,hogy van egy nemzetiség,akiknél sikertelenek voltak az eddigi szocializációs kisérletek és még nincs megoldás.Ha így folytatódik,még pár év és a mi fiaink--szó szerint értsétek-a mi fiaink kisebbségben lesznek.
:) Én voltam az általánosítás ellenzője. Aki tudja, hogy van kivétel, és ezt az uszítások elkerülése miatt le is írja, az nem általánosít, a feljebb szólók sem.
Annak a pár százaléknak meg kell adni az esélyt- mint mindenkinek, aki ki akar törni, akármilyen nemzetiségű.
Őket nem lehet emberként kezelni, aki úgy viselkedik, mint egy állat, azt semmi nem különbözteti meg az állattól. Aki képes leszúrni kirabolni valakit az a szememben egy állat, egy olyan állat, aki halált érdemelne. Nem értem, miért egyenlőbbek a cigányok, mint bárki más, nem értem, miért kapnak több lehetőséget, támogatást, az, hogy nem élnek ezzel, az is mutatja, hogy mennyire tudatlan barmok. Nem értem, miért nem léphet fel ellenük a rendőrség radikálisabban, miért kell egy rendőrnek rettegnie, ha egy cigányt igazoltatnia kell, nem tudom, miért nem lőheti le azt, aki az életére tör és életveszélyesen megfenyegeti. Forradalom kell, önbíráskodás, mert a mai politikai elit semmit nem tesz, és ha ezt hagyjuk, az ország csak szegényebb lesz, nemzetközi megítélése romlani fog, a magyar lakosság el fog menekülni saját országából.
Üdv.: Egy értelmiségi (sajnálom, hogy pacifistaként ezt az egyetlen utat látom, ez az egyetlen megoldás. De ahogyan Babits írta:
"...Jöjjön a barbárság! jöjjön legalább az igazság
annyi hazugság és elmulatások után!
Jöjjön a lázálom, mely minden bűnt kibeszél majd:
egynek mondja: "Jogok gyáva barátja, remegj!"..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!