Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kormányt megszavaztunk...

Egy kormányt megszavaztunk négy évre, miért tesz úgy mintha már most eldönthetné mi fog történni 15-30 éves periódusban? Konkrétan a magánnyugdíjpénztárra gondolok, emiatt nem akarok visszalépni, és ti?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ők nem csak négy évre készülnek, mit gondolsz. Ha kell, szép szóval, ha kell, csellel, ha kell, erővel:

http://www.youtube.com/watch?v=LjqGzDqftRw

2010. nov. 25. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

a 2/3os többséggel azt is elintézhetik, hogy többé ne legyen semmilyen népszavazás.

Itt már kemény diktatúra van!

2010. nov. 25. 12:58
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván azért, mert előre is kell tervezni. aztán a következő kormány majd vagy folytatja, vagy nem. Mindenesetre kell egy terv.
2010. nov. 25. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

"Itt már kemény diktatúra van!"

Szokás itt az oldalon azzal érvelni, hogy nem szavazott a Fideszre több, mint 5 millió ember. A választó korú emberek kb 40%-át nem érdekelte, hogy demokrácia van, nem ment el szavazni, neki megfelel a diktatúra is. Lehetett volna tenni ellene, de itt sok birkának mindegy mi történik.

2010. nov. 25. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Én írtam, hogy diktatúra van, és én voltam szavazni és nem a Fideszre. Előbb törjön el a kezem, mint hogy oda húzzak x-et! Úgyhogy nekem van jogom pattogni! Én próbáltam tenni ellene.
2010. nov. 25. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

A "választásoktól" távol maradóknak is joguk van véleményt formálnia, - és ezt meg is tették azzal, hogy nem piszkálták meg a szart, (a jelenlegi "választék" ugyanis olykor még rosszabb is, mint egy emésztőgödör tartalma).

Aki így "szavaztak", azt gondolták, hogy a többi embernek is megjött már az esze, és használni is fogja arra, hogy alkotmányosan kitakarítsa a trágyát a parlamentből.

Nem így lett!

-Végül is van időnk - a halálunkig - kivárni azt, hogy észhez térjen a magyar nemzet...

2010. nov. 25. 14:19
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Mar az elso fordulo ejszakajan eldolt ki az ur az arszagban

19 ora helyett hajnal 3iglehetettvoksolni.

ha lezerjak a szavazast idoben meg nincs ossze vissza at

jelentkezes akkor nincs 2/3 os tobsegsem.

2010. nov. 25. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
32%

"Én írtam, hogy diktatúra van, és én voltam szavazni és nem a Fideszre. Előbb törjön el a kezem, mint hogy oda húzzak x-et! Úgyhogy nekem van jogom pattogni! Én próbáltam tenni ellene."

Nem. Te rábíztad a többiekre a döntést. Nincs jogod pattogni, mert SEMMIT sem tettél ellene. Szó szerint. Otthon ültél.

2010. nov. 25. 17:55
 9/11 bumbi02 ***** válasza:
100%

utolsó! olvasd már el mit írt, mert oda irta hogy ÉN VOLTAM SZAVAZNI.. nalátod. tehát ő tett ellene valamit.

amugy meg igen, első körön jól hangzik hogy aki nem ment el szavazni annak nem kell a demokrácia.. viszont. ha választhatok a brokkoli és a spenót között és inkább nem eszek semmit az nem azt jelenti hogy nem vagyok éhes. hanem azt hogy ezekből kösz de nem kérek.

2010. nov. 25. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

bumbi02

Köszi a védelmet!

2010. nov. 25. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!