Szerintetek mi fog történni januárban az egészségügyben? Maradnak vagy mennek?
te megint az az "értelmes kérdező" vagy aki a diplomák minőségét boncolgatta.
egyértelmű, hogy elmennek és igazuk van
"te megint az az "értelmes kérdező" vagy aki a diplomák minőségét boncolgatta. "
Mi?
Az a kérdés, hogy a kormány fog e valamit csinálni vagy csak mint mindig ígérget?
Természetes, hogy mennek, itthon kilátástalan a helyzetük.
O.V. és az emberei össze-vissza kapkodnak ,annak ellenére,hogy van jó is az elképzelésükben!De az egypárt-
rendszer visszajött, tök mindegy,hogy van vagy nincs ellenzék.
Szerintem ilyen nagy "tömegű" orvost egyszerre nem tudna "fogadni" egy külföldi ország sem.
Nem gondolom, hogy egyszerűen fogják magukat, és felmondanak, hiszen akkor még az itthoni életük is felborulna.
Szerintem ez egy demonstráció, ami teljesen jogos.
A dolog veszélye az, hogy ha most nem viszik végig, akkor soha sem veszik mégegyszer komolyan őket.
Az is biztos, hogy ha most nem is mennek külföldre "mind", változatlanul olyan arnyú marad az elvándorlás, hogy néhány éven belül nem lesznek a közegészségügyben orvosok.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy akkor milyen állapotok lesznek, de ilyen "civilizált" országban még nem fordult elő.
Az is igaz, hogy üres kasszából nehéz lenne bármit is adni.
Minden esetre szégyen az országra az ami itt történt éveken át), és ami történik.
"Szerintem ilyen nagy "tömegű" orvost egyszerre nem tudna "fogadni" egy külföldi ország sem"
DE tud fogadni. Kint is nagy hiány az orvos. Volt egy cikk melyben leírták, hogyha az összes orvos elmenne innen simán találnának munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!