Most a Fidesz az egészségügyben is leépítést fog végrehajtani?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy álláslehetőséget, kórházban irodai munkára.
Azt tudom, hogy 28 évesen középfokú végzettséggel sokat nem fogok keresni, nekem a munka ami egyántalán számít.
Gondolom a szakképzettség utáni bérminimumot fogom kapni, most 89 500 Ft.
Félek, ha elfogadom mi lesz? Most ezen a területen is lesznek leépítések, vagy csak a köztisztviselőknél?
2010. nov. 6. 15:47
1/5 anonim válasza:
hát nem a bérminimumos Jolánkát fogják kirúgni hanem a túl "sokat" kereső főorvost.
2/5 anonim válasza:
Nem vagy magadnál, előző.
Kirúgnak 8 Jolánkát, főorvi marad.
3/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen meg fogják szüntetni.
4/5 anonim válasza:
Az már katasztrófa lenne, ha az egészségügyben is létszámleépítést terveznének. Agyongyötört, felesleges adminisztációval is túlterhelt nővérek nem bírják el a további terheket.
5/5 anonim válasza:
06:08-assal értek egyet
szerintem ne foglalkozz ezzel egyelőre, vállald el, de közben folyamatosan legyen nyitva szemed másra is, legalább addigis van pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!