Tervez az új kormány fizetésemelést az egészségügyben?
Figyelt kérdés
Vagy van valamilyen tervük a hleyzet javítására? Nem csak fizetésekre, gondolok, hanem arra is, hogy a betegek a megfelelő gyógyszereket kapják, ne legyen hiány stb.2010. máj. 24. 13:20
1/7 anonim válasza:
Igen én úgy hallottam Új mentőautók az egészségügyben dolgozók bérének emelése Fellépés a hálapénz ellen
2/7 anonim válasza:
Ahhoz be kéne zárni egy csomó kórházat vagy privatizálni.
Szóval nem hiszem.
5/7 anonim válasza:
Igen, lesz fizetésemelés, és nem csak az egészségügyben!
Hanem az oktatásban is, meg a közlekedésben, a mezőgazdaságban, és mindenütt, ahol túl alacsonyak a bérek.
És adócsökkentés is lesz, megszűnik (huss!) a cigánybűnözés és a korrupció.
És mivel ez sok pénzbe fog kerülni kicsit növeljük az államháztartási hiányt. (Bár azt ugye azért kell, mert a sok szekrényből kieső csontvázat újra kell temetni.)
Félretéve a szarkazmust: igen, ezt ígérték, de szerintem a végrehajtása legalábbis kétséges. Elsősorban valahonnan pénzt kellene keríteni a sok-sok ígéret fedezésére...
Pedro
6/7 anonim válasza:
Csak lesz... Nagyon durva állapotban van a magyar egészségügy. Engem 4-5 hónapja megmérgeztek, és nem tudtak toxikológiai vizsgát csinálni, mert a kórháznak nem volt rá pénze (Péterffy Kórház). Annyi pénzük sem volt, hogy egy alkoholszint felmérést tudjanak csinálni! Szerintetek akkor nem kell valamit sürgősen tenni a kórházakért, az egészségügyért? Hát hogy a francba ne kéne?!
7/7 anonim válasza:
hol éltek ti emberek? Viccesek vagytok. lesz majd itt nagy koppanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!