Büszkék vagytok arra, hogy magyarnak születtetek?
szamóca. válasza:
Kedves szamóca, szívből sajnálom hogy nem afrika, india, észak amerika nyomornegyedeibe születtél. Akkor talán szebbnek látnád az amúgy jelenleg nem túl fényes országunkat de mégiscsak elfogadható gazdasági és életszínvonali helyzetünket. És igen én mindenhol büszkén mondom hogy magyar vagyok!
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:09
hoyg te milyen kis édes vagy, hát köszi a jókívánságokat:D
mellesleg jegyzem meg, hogy attól hogy az etióp gyerek gyorsabban hal éhen még itt is megeshet ilyen. nyilván nekik rosszabb, de ilyet nem is írtam. attól hogy nekik szarabb még nekünk se épp csodálatos. és most nem magamról beszélek, nekem van a fejem felett tető és van mit ennem. ettől még ez sem tökéletes, de ne erről beszéljünk. szerinted csak a milliós nagyságrendű halálozási arány számít? régen rossz. ne forgasd ki a szavaim, és ne keress olyan hibát ami nincs benne. támadj olyan pontot, amit lehet. van olyan is, de amíg nem látod elég tisztán hogy mit is akartam kommunikálni nektek addig ne szólj be =)
mellesleg a többi krédés még midnig nyitva van.
Igen.
A magyarság nem politika vagy gazdasági helyzet kérdése. (Csak azért, mert mindenki erre hegyezi ki.)
Milyen gondolkodás már az, hogy "nem vagyok büszke, mert a szegénység, meg a politika, meg stb." !?
Aki így gondolkodik, az a szüleit is azért szereti, a családjára is csak akkor büszke, ha jó életszínvonalat biztosít neki?? (Mert ugyebár családba is születünk és nem csak egy nemzetbe... Akkor jöhet a duma, hogy "Csóró a család, nem vagyok rájuk büszke és nem szeretem őket, inkább lennék a gazdag Kovácsék gyereke!"?)
A hazaszeretet és a magyarságtudat nem pénzkérdés!!
"Hát pedig ilyen dolog, mivel őseink nagy dolgokat értek el és az ő vérük van bennünk, az ők génjeit örököltük..."
És akkor? A sok rossz politikus is mind őseink vérét örökölte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!