Hogy nem értik sokan, hogy Fidesz kormányzását nem a szociknak lesz lehetetlen kibírni, hanem az összes magyarnak akik minimum nem a felsőközép?
Figyelt kérdés
Nekik semmi nem drága, hogy a magyar felsőközép 100% a, a Fideszhez köthető legyen.2011. máj. 31. 16:29
2/8 anonim válasza:
Beleborult a narancslé az agyukba.
Próbálj meg velük beszélgetni.A társalgás vége az lesz,hogy "de Orbánék biztos,hogy jól csinálják mert nem az MSZP van hatalmon" vagy "komcsi MSZP-s vagy".
Ezzel a két variációval a legtöbbjük el van.
3/8 doboszoli válasza:
Bocsi, melléolvastam.
Úgy olvastam, "hogy értik?"
4/8 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Szerintem alapból nem lesz lehetetlen kibírni, de mind1...
5/8 anonim válasza:
erhnn: a legtöbb ember nem vagy csak nagyon nehezen fogja kibírni. Csak azok,mint te is,akik jómódúak,de a többség nem.
6/8 anonim válasza:
Ezt a béna felsőközepezést abba kellene hagyni. Nincs rá semmi bizonyíték.
A Fidesz kormányzása azok számára kibírhatatlan, akiknek az egyetlen szórakozásuk, a szürke kis életük egyetlen színfoltja az, hogy gyűlölik a Fideszt. Illetve személyesen Orbán Viktort. Ez egyfajta furcsa, kifordított szerelem.
7/8 anonim válasza:
Ha valaki nem a babérjain ül, és dolgozik, vállalkozik, ért valamihez nagyon, esetleg több nyelven is beszél annak semmi gondja nem lesz a Fidesszel. A minimálbéres állásoknál meg lehet többre is vinni ha valaki akarja. Nem kell leragadni ezen a szinten.
8/8 doboszoli válasza:
19:59
Tudjuk. Linket akarsz, másképp hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!